B365 te trimite la concert Partizan

de:
08 sept. 2011
0 Afișari
B365 te trimite la concert Partizan

Raspunde la intrebarea „Cate albume a lansat, pana acum, trupa Partizan si cum se numesc acestea”, pana vineri, 9 septembrie, ora 15.oo, in comentariile aceste postari si poti primi o invitatie dubla la concert.

Artan, Suedezu, Robin si Radu vor canta piese consacrate deja, care vor aparea pe noul album, cu lansare in aceasta toamna.

Trupa s-a infiintat pentru prima data in anul 2002. In 2005, a luat o pauza. Dupa alti 5 ani, fondatorii, Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan), prieteni de-o viata, au pus din nou pe picioare proiectul Partizan.

Redebutul a avut loc la Festivalul Peninsula (Targu-Mures).

“Pachetul nostru, adica muzica, textul si productia, depaseste un nivel de apetenta mediu, aşa ca este nevoie de putina staruinta din partea ascultatorului, recompensa fiind un mod cu totul special de a te bucura de muzica. Recunosc, cu alte cuvinte, ca cine doreşte să asculte muzica Partizan nu o poate face decat dand de la el putina sansa. Efort pe care Partizan il rasplateste cat poate de tare. Pe cuvantul meu de onoare”, spune Artan.

Intrare: 20 lei

ora 22.30

Tete-a-tete – Parcul Heastrau, langa Gradian Japoneza

Mai multe detalii despre trupa aici: www.facebook.com/trupa.partizan

Cookies