B365 şi FRONT te trimit gratis la concertul Mr. Meeble, Silent Strike si Brazda lui Novac, de joi, 15 septembrie, din Silver Church

de:
12 sept. 2011
0 Afișari
B365 şi FRONT te trimit gratis la concertul Mr. Meeble, Silent Strike si Brazda lui Novac, de joi, 15 septembrie, din Silver Church

Pentru a putea intra în posesia invitaţiilor, trebuie să răspunzi corect la următoarele întrebări

1. Ce orase din Romania include turneul european al trupei americane Mr. Meeble?

2. Cate albume a scos pana acum Silent Strike si cum se numesc acestea?

3. Cand va lansa urmatorul album Brazda lui Novac si care va fi titlul albumului?

Asteptam raspunsurile voastre la comentariile acestei postari pana miercuri, 14 septembrie,  ora 18, urmând ca ulterior sa fie anuntati castigatorii pe www.b365.ro si nu personal, in urma tragerii la sorti.

Mr. Meeble, una din cele mai interesante aparitii de pe scena electro experimentala americana

Toamna aceasta, FRONT ofera iubitorilor de muzica electronica un eveniment deosebit: Mr. Meeble, una din cele mai interesante aparitii de pe scena electro experimentala americana, concerteaza in premiera in Romania, alaturi de cunoscutii artisti autohtoni Silent Strike si Brazda lui Novac. Concertul va avea loc joi, 15 septembrie, in clubul bucurestean The Silver Church, in cadrul unui turneu european ce va include Clujul (13 septembrie, Flying Circus Pub) si Timisoara (17 septembrie, Setup Venue).

Cu stilul sau hibrid de organic electronica si dark experimental pop, trio-ul Mr. Meeble si-a atras comparatii din cele mai diverse, de la Air si Massive Attack la Aphex Twin si Thom Yorke. Inceputa ca un proiect conex activitatii de cercetare pentru Agentia Spatiala Franceza, opera a trei parizieni naturalizati in SUA: Devin Fleenor, Blain Klitzke si Michael Plaster, muzica Mr Meeble a evoluat intr-o „dihotomie a extremelor, in acelasi timp futurista si retro, tehnica si organica, pamanteana si extraterestra”, dupa cum insasi membrii trupei o descriu.

Albumul de debut, Never Trust The Chinese, s-a bucurat de aprecierile criticilor muzicali, fiind desemnat „coloana sonora pentru calatoriile spatiale din noul mileniu” de catre un reprezentant Fender. „Imblanzim zgomotul si rasucim sunetele”, spune producatorul Blain Klitzke, iar rezultatul este „cateodata minimalist si curat, alteori un haos sonor asemanator unui tsunami”, dupa cum marturiseste liderul trupei, Devin Fleenor.


Anul acesta, Mr Meeble isi prezinta show-ul audio-vizual spectaculos intr-un turneu european ce va include si trei orase din Romania. Nu ratati ocazia de a-i vedea live la Bucuresti, intr-un concert ce se anunta unul dintre cele mai interesante din aceasta toamna.

Codat in matricea muzicala undeva intre Depeche Mode si Massive Attack, muzica Mr. Meeble este ca un carnaval digital macabru. – Wired.com

http://meeble.com/
http://youtube.com/mrmeeble

Silent Strike, cel mai cunoscut nume din muzica electronica romaneasca

Cunoscut atat in tara natala cat si peste hotare, artistul roman de muzica electronica Silent Strike are la activ nu mai putin de trei albume: Silent Strike (2005), 3AM, cu Lucian Ban si Alex Harding (2008), alb (2009), lansate de casa de discuri LaStrada Music, precum si numeroase colaborari cu muzicieni si producatori din Romania, SUA, Norvegia si Marea Britanie (Mat Maneri, Alexandrina, Ada Milea, Maria Radu, CTC, Kazi, Specii, Gunhill, Yvat, bln, Alienpimp, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile si altii). A deschis pentru Faithless, Amon Tobin, Kode9, Bonobo, Jazzanova, Recoil si Dj Food, iar cateva din piesele sale se regasesc pe coloana sonora a unor filme si campanii publicitare.

http://www.silentstrike.ro/
http://soundcloud.com/silent-strike

Muzica lui Brazda lui Novac este o fuziune nemaiintalnita de genuri

Inceput in 1997 ca un hobby, Brazda lui Novac este acum proiectul de succes al muzicianului Victor Popescu. O fuziune nemaiintalnita de genuri, muzica Brazda lui Novac cuprinde atat pasaje synth si colaje electro, 80’s new wave si shoegaze. In 2003, Victor si-a deschis propriul studio de inregistrari, urmat de label-ul Square Sound Records, in 2009, fapt ce i-a permis sa includa mai multe elemente hardware in show-ul sau. Brazda lui Novac a sustinut numeroase concerte in Romania si restul Europei, remarcandu-se atat prin compozitii proprii cat si prin colaborarile cu Yvat, Silent Strike, Dezz si Artan. In 2010, artistul a lansat albumul de debut, disponibil online, in format digital cu acelasi nume Brazda lui Novac. Pe 20 octombrie 2011, Brazda lui Novac va lansa al doilea album, Dizzy, tot in Silver Church.


www.brazdaluinovac.com

https://www.facebook.com/BrazdaLuiNovac


Biletele la concertul Mr. Meeble, Silent Strike si Brazda lui Novac din 15 septembrie vor costa 20 de lei si se vor putea achizitiona in seara evenimentului la intrarea in clubul The Silver Church (Calea Plevnei, 61). Pentru noi informatii, urmariti evenimentul pe Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=165728620167957

Concertul Mr. Meeble, Silent Strike si Brazda lui Novac din 15 septembrie este prezentat de FRONT, cu sprijinul The Silver Church Club. Parteneri media: Radio Lynx, Sapte Seri, Vice, Metropotam, Hypestreet, b365.ro, Urban.ro, Hotcity, Anyplace.

FRONT

www.thefront.ro

Front on Facebook

Cookies