BAZAR

B365.ro a desemnat câştigătorii pentru concertul Subcarpaţi

Aceştia sunt Ana Maria Radu şi Constantin Dumitrică. Invitaţiile duble se găsesc la intrarea în club, înainte de începerea concertului (de la ora 21.oo)

Concertul Subcarpaţi va începe la ora 23.oo.  Costul intrării este unul studenţesc: doar 10 lei.

Primul album Subcarpati a fost lansat pe pe site-ul oficialhttp://subcarpati.com/, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Noutatea pe care o aduce albumul constă în temele şi subiectele pieselor, pentru că sunt amintite momente istorice precum cel din 1989 ( “Când a fost la ’89″), iar stilul abordat este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Mesajul lui Bean şi al celorlalţi artişti implicaţi în realizarea albumului, dintre care îi amintim pe DJ Limun, Mara şi Omu Gnom, este următorul: “Asta e muzică şi poezie, e manifest. Hip-hop-ul reprezintă onoarea, demnitatea, bunătatea, înţelepciunea, valorile familiei, dragostea faţă de aproape, anti-rasismul, gândirea… gândirea activă, etc ”

Piesa “Când a fost la ’89″ are deja un videoclip, în care apare Bean şi la care au lucrat Florin Câmpeanu, Mircea Zanian şi alţii.

Albumul poate fi descărcat de pe http://subcarpati.com, unde poate fi vizionat şi clipul Când a fost la 89

În luna iunie 2011, Subcarpaţi a lansat, la Street Delivery, al doilea album, de data aceasta, o compilaţie Culese din Cartier” este primul volum al şirului de compilaţii care scoate la suprafaţă  folclorul românesc, într-o lumină modernă. Folclor, cules din casele şi cartierele românilor, pe care 15 producători de renume din muzica românească, precum matze, Silent Strike, Undoo, Injektah, Dribbler, Danaga, Gojira, şi alţii l-au conectat la ritmurile actuale. Albumul poate fi descărcat, de asemenea, de pehttp://subcarpati.com/culesedincartier


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button