B365.ro te trimite la concert Subcarpaţi

de:
04 iul. 2011
0 Afișari
B365.ro te trimite la concert Subcarpaţi

Întrebarea este:  „În ce an s-a înfiinţat trupa Subcarpaţi?”

Postează răspunsurile în comentariile acestui articol până miercuri, 6 iulie, ora 15.oo,  şi una dintre invitaţii poate fi a ta, dacă ştii răspunsul corect. Cei doi câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi, tot în cadrul comentariilor acestui post, miercuri, 6 iulie, ora 16.oo fix.

Concertul Subcarpaţi de miercuri, 6 iulie, va avea loc în Club A, cu începere de la ora 23.oo.  Costul intrării este unul studenţesc: doar 10 lei.

Primul album Subcarpati a fost lansat pe pe site-ul oficial http://subcarpati.com/, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Noutatea pe care o aduce albumul constă în temele şi subiectele pieselor, pentru că sunt amintite momente istorice precum cel din 1989 ( „Când a fost la ’89”), iar stilul abordat este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Mesajul lui Bean şi al celorlalţi artişti implicaţi în realizarea albumului, dintre care îi amintim pe DJ Limun, Mara şi Omu Gnom, este următorul: „Asta e muzică şi poezie, e manifest. Hip-hop-ul reprezintă onoarea, demnitatea, bunătatea, înţelepciunea, valorile familiei, dragostea faţă de aproape, anti-rasismul, gândirea… gândirea activă, etc „

Piesa „Când a fost la ’89” are deja un videoclip, în care apare Bean şi la care au lucrat Florin Câmpeanu, Mircea Zanian şi alţii.

Albumul poate fi descărcat de pe http://subcarpati.com, unde poate fi vizionat şi clipul Când a fost la 89

În luna iunie 2011, Subcarpaţi a lansat, la Street Delivery, al doilea album, de data aceasta, o compilaţie Culese din Cartier” este primul volum al şirului de compilaţii care scoate la suprafaţă  folclorul românesc, într-o lumină modernă. Folclor, cules din casele şi cartierele românilor, pe care 15 producători de renume din muzica românească, precum matze, Silent Strike, Undoo, Injektah, Dribbler, Danaga, Gojira, şi alţii l-au conectat la ritmurile actuale. Albumul poate fi descărcat, de asemenea, de pe http://subcarpati.com/culesedincartier

Cookies