ȘTIRI

B365.ro la Airport Design Week. ZIUA FEMEII sărbătorită cu mare stil pe Henri Coandă FOTO

Pentru câteva ore, Aeroportul Henri Coandă a devenit un spatiu destinat in totalitate femeilor. Astfel, CNAB a organizat luni, 7 martie 2016, începând cu ora 12.30, în Terminalul Plecări al Aeroportului Henri Coandă, trei prezentări de modă, două ateliere de make-up și hairstyling și un concert susținut de Nico. Desfășurarea de forță a fost considerată un adevărat succes, numeroase femei reușind să se bucure de un tratament special.

Citește și 43 de sancțiuni aplicate taxiurilor din zona aeroporturilor internaționale

Prezentările de modă, semnate de nume celebre în domeniu, precum Claudia Rawlings sau Alexandra Calafeteanu, au fost un adevărat deliciu pentru oamenii care se pregăteau să plece din România, spectacolul aducând în centrul atenției numeroase angajate ale Companiei Naționale Aeroporturi București, care au avut curajul să se îmbrace în ținute fashion și să defileze în fața unui aeroport întreg.

O atmosferă relaxată, plină de flori și pasiune pentru sexul frumos a dus mai departe tradiția unui eveniment important care de ani de zile îi bucură pe cei care au norocul să fie la început de martie în Aeroportul Henri Coandă. În același timp, pasagerele au fost invitate să fie modele în cadrul atelierulor de hairstyling ale Abbate Salon și de make-up, ale școlii Beauty Make-up Artistry.

Citește și De ce nu poate fi folosit cel mai modern terminal de pe Otopeni, în care s-au investit 50 MIL. euro


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button