B1 TV a reintrodus show-ul de noapte ”Road to Vegas”, turneu de poker live spre deliciul audienței

de:
23 iul. 2020
3 Afișari
B1 TV a reintrodus show-ul de noapte ”Road to Vegas”, turneu de poker live spre deliciul audienței

Formatul show-ului este interesant și unic: un turneu de poker online continuă în format live între primii șase clasați, pentru încă un premiu de câteva mii de dolari. Jocul final se transmite live în direct, cu cărțile oponenților la vedere, în fiecare joi noapte pe B1 TV. Protagoniștii sunt clienții camerei de poker   888poker.ro care în fiecare vineri pot juca turneul online de calificare pe platforma 888, turneu cu taxa de 5$ și 1.000$ în premii.

Formatul de șase calificați este întregit la partida live de pe B1 și de o vedetă din mass-media, din muzică sau de pe rețelele sociale care dă viață jocului și popularizează pokerul în rândul fanilor.

Showul este rezultatul unei colaborări între PokerFest Romania si 888poker și va umple noțile de joi pe B1 TV cel puțin până în septembrie, timp în care oricine are 18 ani împliniți poate încerca să se califice cu doar 5$ (sau, din pre-calificări, chiar gratis), vineri de la ora 22:00 online, pe  https://www.888poker.ro, pentru premii de 1.000$ dar și șansa de calificare la showul live. Iar sumele de bani care se pot câștiga merită toată atenția!

Cookies