B’estfest 2013: Chase&Status, primul headliner confirmat la B’estfest Summer Camp 2013

de:
19 feb. 2013
0 Afișari
B'estfest 2013: Chase&Status, primul headliner confirmat la B'estfest Summer Camp 2013

Chase&Status va susţine pentru prima dată în România un show 100% live, pregătind pentru fanii B’estfest un adevărat spectacol de lumini şi proiecţii.

Consideraţi de Pharrell Williams (NERD) „cei mai interesanţi producători de origine britanică din zilele noastre” şi de Rihanna drept „punctul cheie” al albumului său „Rated R”, cei doi membri Chase&Status, respectiv Will Kennard şi Saul Milton, nu se dezmint şi, la aproape 10 ani de la debut, continuă să-şi înscrie în CV numeroase premii şi vânzări record.

Cei doi producători s-au întâlnit în 2003, în Londra, graţie interesului comun faţă de muzică drum’n’bass, iar în 2004 au creat prima producţie muzicală, un remix pentru Future Cut, material urmat de o serie de colaborări cu unele dintre cele mai apreciate label-uri underground din Anglia.

În ciuda numărului mare de piese scoase la Ram Records, Chase&Status a reuşit să lanseze primul album din carieră, „More Than A Lot”, în anul 2008. Plin de imnuri drum’n’bass care i-au ajutat pe cei doi producători să-şi creeze o reputaţie excelentă în domeniu, albumul conţine şi o serie de piese ce scot în evidenţă diversitatea muncii lor: colaborarea cu Plan B, pentru piesa „Pieces”, şi single-ul „Against All Odds”, alături de Kano, care, pe BBC Radio 1, a stat pe prima poziţie a clasamentului săptămâni la rând.

În 2009, duoul Chase&Status a început să lucreze tot mai mult pe partea de live, pregătind un show complet, cu nenumărate elemente vizuale spectaculoase, show ce a putut fi urmărit pentru prima dată în cadrul BBC Radio 1 Big Weekend. Spectacolul live îi include pe legendarul Andy Gargadeen la tobe şi pe enigmaticul Rage ca MC. Show-ul reprezintă un amestec captivant de lumini şi proiecţii video, aducându-le celor doi de-a lungul timpului nu mai puţin de cinci turnee sold-out în Marea Britanie, trei turnee sold-out în Europa, alte două turnee sold-out în Statele Unite, precum şi prezenţa în line-up-ul celor mai importante festivaluri din lume: Coachella, Pinkpop, Rock am Ring, Download, Rock Werchter şi T in the Park, unde şi anul acesta deţine poziţia de headliner.

Treptat, membrii Chase&Status au devenit doi dintre cel mai bine vânduţi artişti din Marea Britanie, albumul lor „No More Idols” rămânând în clasamentele de specialitate timp de 35 de săptămâni, fiind premiat cu dublu disc de platină. Printre fanii duoului se numără artişti precum Jay Z, Snoop Dogg, Cee Lo Green, Rihanna, Example şi Tinie Tempah, alături de nume marcante ale drum’n’bass-ului – Andy C, Hype, Pendulum etc.

Anul acesta, B’estfest sărbătoreşte cea de-a şaptea ediţie, fapt pentru care fanii festivalului sunt răsplătiţi cu preţuri speciale, abonamentele pe trei zile putând fi achiziţionate de pe www.MyTicket.ro la 150 de lei, urmând ca tichetele de o zi să devină disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an. Fanii B’estfest au şansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediţiei din 2012 în documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: Bestfest TV.

Cookies