Azi și mâine poți adopta un cățel în București. Evenimente în Parcul Izvor și pe șoseaua Kiseleff

31 iul. 2021
140 Afișari
Azi și mâine poți adopta un cățel în București. Evenimente în Parcul Izvor și pe șoseaua Kiseleff
Azi și mâine poți adopta un cățel în București

În Parcul Izvor sau pe șoseaua Kiseleff poți adopta un cățel în București astăzi și mâine în cadrul unui program al Primăriei Capitalei.

Azi și mâine poți adopta un cățel în București. PMB, împreună cu Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), Proedus, Circul Metropolitan și ARCEN, continuă și în acest weekend evenimentele dedicate adopției cățeilor din adăposturile ASPA.

De unde poți adopta un cățel în București

poți adopta un cățel în București

Astfel, sâmbătă, 31 iulie și duminică, 1 august, Circul Metropolitan București își așteaptă spectatorii în Parcul Izvor, iar cățeii ASPA, ”aranjați și pieptănați” se vor afla la intrarea în cortul circului, pregătiți pentru adopție.

Evenimentul din Parcul Izvor se desfășoară în intervalul orar 10:00-14:00.

Tot astăzi, dar pe seară, între orele 18:00-20:00, cățelușii își caută  o nouă familie pe șoseaua Kiseleff, acolo unde ies la plimbare însoțiți de angajați ASPA și voluntari Proedus și ARCEN.

Toți cei care doresc să adopte un cățel în timpul târgului sau in timpul plimbării pe Calea Victoriei vor primi  formulare de rezervare, adopție și carnetele de sănătate ale cățeilor.

Străzi deschise în Capitală

În acest weekend continuă și prgramul ”Străzi deschise” în Capitală. Astfel, 34 de străzi din centrul Bucureștiului se închid traficului auto și sunt deschise pentru pietoni, în intervalul orar 11:00-22:00.

Zonele pietonale găzduiesc diferite evenimente sociale și culturale.

Vă recomandăm și: Cum arată orașul oamenilor? Zeci de mii de bucureșteni au lăsat mașinile pentru o seară și au luat centrul Capitalei la pas [GALERIE FOTO]

Proiectul ”Străzi deschise” prevede ca șapte zone din centrul Bucureștiului să fie în weekend exclusiv pietonale, fiind vorba practic de o invitație pentru bucureșteni de a ieși în aer liber. Zonele pietonale sunt de sâmbătă, de la  ora 11:00, până duminică la 21:00.

Axul central este Bulevardul Kiseleff – Calea Victoriei, iar prin acest proiect se urmărește, pe viitor, și îmbunătățirea calității aerului din București, prin scăderea poluării, dat fiind faptul că mașinile nu circulă în centrul orașului în timpul desfășurării acestuia.

Nu uitați, totuși, că meteorologii au emis o avertizare meteo de tip Cod Portocaliu, valabilă în intervalul 30 iulie – 1 august 2021 pentru București. Fenomenele vizate sunt: val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de accentuat.

Cookies