BAZAR

Azi, începe Târgul de Cadouri de Dragobete, în Capitală

„Târgul de primăvară” se desfăşoară în acest weekend, 22-23 februarie 2014, dar şi în perioada 1-2 martie 2014, la Plaza România.
Bucureştenii care vor să cumpere cadouri deosebite cu ocazia Mărţişorului sau de Dragobete, vor găsi, în rotonda din incinta Plaza România, produse specifice. 

„Ne pregătim pentru întâmpinarea primăverii cu o expoziție de mărțișoare și produse artizanale la Plaza România. Locuitorii Sectorului 6 care vor să se bucure de creațiile meșteșugarilor sunt așteptați să viziteze Târgul de Mărțișor. Garantat vor găsi piese unice cu care să își bucure doamnele de Mărțișor”, a declarat Rareș Mănescu, primarul Sectorului 6.

De unde vor putea fi cumpărate mărţişoare pentru 1 şi 8 Martie

De asemenea, din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, inspectorii Serviciului Activităţi Comerciale şi cei ai Administraţiei Pieţelor vor autoriza, şi în acest an, comercializarea de mărţişoare şi cadouri de 8 Martie numai în locuri special destinate. 

Astfel, acest tip de comerţ va fi permis în Sectorul 6 în perioada 12 februarie – 8 martie 2014, în zonele adiacente pieţelor Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Crângaşi, Orizont, Chilia Veche, Valea Ialomiţei, Apusului, Giuleşti şi pe bd. Constructorilor.

Persoanele fizice autorizate şi persoanele juridice care doresc să vândă mărţişoare şi cadouri trebuie să depună o solicitare scrisă la Administraţia Pieţelor Sector 6 (Şos. Virtuţii nr. 148, tel. 021.316.12.98, fax 021.316.12.99, www.piete6.ro).

Până la data de 10 februarie 2014, au fost depuse peste o sută de cereri în acest sens, doritorii fiind încă aşteptaţi. Anul trecut au fost depuse aproape 200 de cereri de comercializare a mărţişoarelor şi cadourilor specifice începutului de primăvară.

„Încercăm să asigurăm comercializarea cât mai civilizată a produselor tradiţionale româneşti ce marchează începutul primăverii. Inspectorii primăriei vor monitoriza târgurile de primăvară şi nu vor face rabat de la aplicarea regulilor. Astfel, meşteşugarii, artiştii şi cetăţenii vor beneficia de cele mai bune condiţii pentru a sărbători Mărţişorul”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Totodată, primarul Rareş Mănescu a dispus ca inspectorii Serviciului Inspecţie Comercială din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 să monitorizeze, pe toată perioada valabilităţii autorizaţiilor, respectarea condiţiilor de comercializare a acestor produse şi a locaţiilor impuse de către autoritatea locală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button