Azi, de ziua lui, Piedone e cam trist: Când eram primar la Sectorul 4, primeam mai multe mesaje

15 feb. 2021
132 Afișari
Azi, de ziua lui, Piedone e cam trist: Când eram primar la Sectorul 4, primeam mai multe mesaje

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, împlinește astăzi 58 de ani. Deși vrea să pară împlinit, fostul edil din Sectorul 4 este trist, spunând că nu mai primește la fel de multe mesaje de felicitare ca în trecut.

Piedone a ajuns la borna 58. Edilul Sectorului 5, fost primar la Sectorul 4 în perioada 2008 – 2015, a postat un text pe Facebook în care deși spune că nu își dorește mesaje de felicitare, ”plânge” după perioada în care primea mii de urări de ziua sa.

Cristian Popescu Piedone a fost primar al Sectorului 4 în perioada 2008 – noiembrie 2015, atunci când și-a dat demisia în urma tragediei de la Colectiv.

Cristian Popescu Piedone: ”Dincolo de familie este pustiu”

Astfel, în lipsa miilor de mesaje, Piedone spune că este fericit alături de familia sa.

”58…

58 de ani împlinește, astăzi, povestea mea de viață! Că așa-i, dragii mei… Cu voia lui Dumnezeu, am trăit în 58 de ani cât în… 158. Am întâlnit și zmei și feți-frumoși și împărați și cerșetori… Am stat și sub soare, am stat și sub nori… Am  petrecut cu lăutari, dar am și plâns. Am ascultat îngerii sub ferestre, dar am gustat și pâine amară la masă cu Iuda.

Dumnezeu a fost însă, mereu, bun cu mine!  EL, Atotștiutorul, EL, Creatorul, mi-a așternut în drumul vieții o cosânzeana, care îmi este, astăzi, și pavăza și mângâiere și speranță și soție. Cu ea si lângă ea mi-am ales calea! Cu ea adorm, cu ea mă trezesc, cu ea împart fericirea și amarul, deopotrivă.

Astăzi nu poate fi despre mine, fără să fie si despre ea!

Ea îmi este martora celor pe care le-am comis și le comit cu voie și fără de voie… Ea îmi este mireasă și confident. Ea mi-a dăruit doi copii extraordinari. Și tot cu ea și lângă ea ne bucurăm de surâsul și de puritatea nepoților noștri minunați.

Dragii mei… la 58 de ani etate acesta sunt eu, Cristian Victor Piedone: muritor ca toți muritorii Împărației lui Dumnezeu, soț, tată, frate, unchi, bunic și naș de botez pentru cei care au crezut în mine și-n buna mea soție, Iulia!

Felicitări? Apeluri? Mesaje?  Nu… Nu-mi doresc…

Viața m-a învățat să o trăiesc așa cum mi-e hărăzită acolo Sus!

Când am fost primar al Sectorului 4 am primit, an de an, mii de mesaje de felicitare. Cand n-am mai fost… miile s-au transformat în… tăcere! Dar viața a mers mai departe și fără ele!

Prin urmare… dincolo de familie este pustiu!

Să fim sănătoși, oameni buni!”, a scris pe Facebook Piedone.

 

 

 

Cookies