Avocatul Speedy Gonzalez a băut ceva și s-a urcat la volan, prin București. A dat ture în viteză pe la Rutieră, poliția s-a luat după el. Urmărirea a început în S3 și s-a terminat în S2

31 oct. 2023
289 Afișari
Avocatul Speedy Gonzalez a băut ceva și s-a urcat la volan, prin București. A dat ture în viteză pe la Rutieră, poliția s-a luat după el. Urmărirea a început în S3 și s-a terminat în S2
Avocatul Speedy Gonzalez a băut ceva și s-a urcat la volan, prin București. A dat ture în viteză pe la Rutieră, poliția s-a luat după el. Urmărirea a început în S3 și s-a terminat în S2. Sursa foto: Facebook/ Poliția Capitalei

Un avocat din București s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat băut la volan și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost scos cu forța din mașină, oamenii legii fiind nevoiți să spargă geamul cu pistolul.

Urmărire în trafic: un avocat din București s-a urcat băut la volan și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Șoferul în vârstă de 60 de ani a fost văzut în trafic, pe o stradă din Sectorul 3, de alți conducători auto. Aceștia au presupus că bărbatul se află sub influența alcoolului. Culmea, avocatul se afla foarte aproape de sediul Brigăzii Rutiere.

Oamenii au sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, iar oamenii legii s-au deplasat la fața locului.

Când au ajuns polițiștii, bărbatul se afla în afara mașinii. În momentul în care l-a observat pe unul dintre agenți, șoferul a decis să se urce din nou la volan și a fugit, cu polițiștii pe urmele lui, potrivit antena3.ro.

În cele din urmă, șoferul a fost blocat în trafic

Urmărirea s-a întins pe câțiva kilometri. În cele din urmă, oamenii legii au reșit să blocheze mașina bărbatului în vârstă de 60 de ani, pe o stradă din Sectorul 2.

Cu toate acestea, șoferul nu a vrut să se supună indicațiilor polițiștilor și să coboare din mașină. Oamenii legii au fost nevoiți să spargă geamul mașinii cu pistolul.

Comunicatul transmis de Brigada Rutieră

La data de 30 Octombrie a.c., în jurul orei 17:00, prin SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 3, o persoană ar conduce un autovehicul sub influența alcoolului.

În zona menționată s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, care au observat faptul că autovehiculul semnalat se afla staționat pe partea carosabilă.

La observarea echipajului de poliție, conducătorul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, s-a pus în mișcare, fără să respecte semnalul de oprire efectuat de polițistul rutier.

În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducătorului auto, reușind oprirea acestuia pe o stradă din Sectorul 2.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 336 alin. 1 din Codul Penal, a transmis Brigada Rutieră.

Cookies