ARHIVA B365

Avocatul lui Udrea: Dosarul conține zeci de nume de politicieni care trebuiau să încaseze bani

DOSARUL MICROSOFT. Marius Striblea a precizat că pentru apărarea Elenei Udrea există o strategie și argumente, dar a refuzat să le aducă la cunoștință, explicând că altfel le-ar face atacabile înainte de depunerea contestației, informează Agerpres.

În ceea ce privește ultimul mesaj afișat pe pagina de socializare a Elenei Udrea, Striblea a spus că nu are cunoștință, dar că probabil o persoană din echipă face postările.

În context, el a subliniat că fostul ministru nu are nici telefon și nici acces la internet.

CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, pe Facebook: PNL şi PSD l-au scăpat pe Vosganian. Pentru mine au stat până la 1 noaptea

‘Nu s-a mai adus niciun argument și se pare că în esență, în raport de acuzațiile care se aduc în acest dosar, singura sa vină este că a fost soția lui Dorin Cocoș. (…) Nu este foarte simplu să treci peste asemenea momente, dar dna Udrea, zic eu, gestionează cu putere, cu hotărâre, această situație și este hotărâtă să lupte pentru libertatea ei. (…) Da, au mai fost vizite, probabil imediat după momentul încarcerării. Din câte știu are dreptul la o vizită pe săptămână, probabil mâine.

Nu cunosc cine se ocupă de afacerile Elenei Udrea. (…) Cu ocazia audierii s-a apărat pentru fiecare capăt de acuzație în parte. Este important că sunt menționate zeci de nume de politicieni de top, cu sume presupuse a fi încasate (…), dar nu au fost chemați nici măcar să dea cu subsemnatul sau să li se aducă la cunoștință vreo învinuire”, a spus avocatul Marius Striblea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button