ARHIVA B365

Avocatul lui Mircea Băsescu l-a denunțat pe Pavel Abraham la DNA

Avocatul lui Mircea Băsescu îl acuză pe Abraham de fapte de corupţie. Şi asta ca urmare a unei scrisori formulate din penitenciar de fostul parlamentar Nati Meir, potrivit realitatea.net.

Nelu Taşcă, avocatul lui Mircea Băsescu: „Astăzi am adus la cunoştinţa DNA-ului scrisoarea primită de dânsul în arest de la Nati Meir. Spune despre domnul avocat Pavel Abraham că s-ar putea face vinovat de anumite fapte de corupţie. I-a propus lui Nati Meir să dea declaraţii împotriva preşedintelui? Asta spune Nati Meir în scrisoarea lui. Urmează să fie audiat. (…) Este un fel de denunţ. Noi am adus la cunoştinţa organelor de anchetă acest lucru şi le-am pus la dispoziţie scrisoarea”.

Plângerea are la bază o scrisoare adresată din penitenciar de fostul parlamentar Nati Meir. Acesta i-a scris lui Mircea Băsescu precizând că este dispus să-l denunţe la DNA pe avocatul Pavel Abraham.

„Am fost reprezentat de dl. Pavel Abraham, avocat cu contract de asistenţă juridică. Domnul Avocat Abraham m-a rugat tot timpul să dau în domnul preşedinte Traian Băsescu şi a promis că o să vorbească cu judecătorul să mă elibereze. Am multe de spus, dar asta o să fac în prezenţa unui avocat la DNA Bucureşti”, a scris Nati Meir.

Avocatul Pavel Abraham îi reprezintă pe membrii familiei lui Bercea Mondial, în dosarele cu Mircea Băsescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button