Avocată lovită de mai multe ori cu toporul în cap, pe stradă, în București, joi după-amiază

de:
17 oct. 2013
0 Afișari
Avocată lovită de mai multe ori cu toporul în cap, pe stradă, în București, joi după-amiază

Update, vineri, 08:00 : Starea femeii de 37 de ani este stabilă . Ea a fost mutată de la Spitalul Floreasca la Spitalul Universitar, unde i s-a făcut o tomografie. 

Femeia cobora din biroul său de avocatură în parcare, moment în care a fost atacată, primind de mai multe ori lovituri în cap cu un topor. 

Incidentul a avut loc pe raza Sectiei 8 de Politie.

Avocata este conştientă şi are plăgi în zona scalpului şi la membre, a declarat joi seară, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

„A fost transportată la Spitalul Universitar, unde i se face o tomografie computerizată”, a mai spus Opriţa.

Potrivit surselor citate, agresorul a fost prins, la scurt timp de la incident, de poliţişti ai Secţiei 8 şi este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

El a recunoscut că a lovit-o de două ori pe avocată, însă nu a precizat motivul pentru care a atacat-o, au mai spus aceleaşi surse.

Sursele citate au precizat că avocata, care se numeşte Cristina Nitu şi are doi copii, a fost transportată la Spitalul „Floreasca”.

Agresorul, în vârstă de 29 de ani, a fost văzut de mai multe persoane în momentul în care a atacat-o pe avocată, iar acestea au sunat imediat la 112.

Cookies