AVIZ ŞOFERILOR: Cel puţin 100 de străzi din Capitală sunt sparte de gropi, după zăpadă

de:
12 ian. 2011
0 Afișari
AVIZ ŞOFERILOR: Cel puţin 100 de străzi din Capitală sunt sparte de gropi, după zăpadă

În Sectorul 1, cele mai grave probleme se întâlnesc pe Șoseaua Bucureşti-Ploieşti, în apropierea Pieţei Presei Libere dar şi în zona Fântânii Mioriţa.

În Sectorul 2,  printre străzile cu cele mai mari probleme se numără G. Constantinescu, care este plină de gropi şi exfolieri, necesitând covor asfaltic nou, arată un comunicat primit la redacţie. Tot în Sectorul 2, la intersecţia Barbu Văcărescu cu Pipera, inspectorii au descoperit o lucrare în carosabil neconservată pe timp de iarnă.

În Sectorul 4, strada Candiano Popescu este deteriorată în proporţie de 80%, iar în Sectorul 5, în faţa Universităţii, asfaltul este exfoliat pe bulevardul Regina Elisabeta, iar la intersecţia cu strada Academiei, trotuare sunt deteriorate.

În vederea rezolvării problemelor apărute în carosabil, edilii spun că vor comunica situaţia antreprenorilor cu care Administraţia Străzilor are încheiate contracte. Aceştia din urmă trebuie să le remedieze în perioada imediat următoare, în funcţie şi de condiţiile meteorologice.

Cookies