ȘTIRI

Avionul militar cu 11 răniți din Ucraina a aterizat în București

Spitalele din Kiev nu mai pot face faţă numărului mare de persoane rănite în timpul manifestaţiilor de zilele trecute, iar noile autorităţi ucraineene primesc sprijinul autorităţilor române, care vor îi trata la Bucureşti pe 11 dintre cei care au avut de suferit în timpul revoltelor de stradă. În acest sens, un avion militar a decolat sâmbătă dimineaţa de la Baza Otopeni, la bordul aeronavei aflându-se inclusiv medici de la SMURD, scrie romaniatv.net.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat sâmbătă dimineaţa, cu privire la această acţiune: „A plecat avionul care a fost aprobat pentru misiunea de sprijin pentru răniţii din Ucraina. Lista răniţilor a fost modificată de mai multe ori, au fost scoşi unii care erau mai puţin grav şi introduşi unii care sunt mai grav”.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că din Ucraina au fost aduşi 11 răniţi, care vor fi internaţi la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar şi Marius Nasta, toţi pacienţii fiind stabili, nefiind cazuri deosebit de grave.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button