Avion TAROM întors din drum după decolare, din cauza unor probleme tehnice

de:
16 oct. 2014
0 Afișari
Avion TAROM întors din drum după decolare, din cauza unor probleme tehnice

O aeronavă Tarom care a decolat, joi, de pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, cu destinaţia Bucureşti, s-a întors pe aeroportul clujean după 12 minute, din cauza unor probleme tehnice, reprezentanţii companiei spunând că decizia a fost luată de comandant „în urma unor avertizări” la bord, informează Mediafax.

Directorul Aeroportului „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o aeronavă Tarom care decolase, joi, în jurul orei 11.00, spre Bucureşti a revenit pe aeroportul clujean după 12 minute, din cauza unor probleme tehnice.

Aeronava a aterizat fără probleme la Cluj-Napoca.

„În avion erau 48 de pasageri, care au revenit în aeroport şi urmează să plece cu o altă aeronavă spre destinaţie”, a spus Ciceo.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei Tarom, „în urma unor avertizări la bordul aeronavei ATR 42-500, comandantul a decis revenirea pe aeroportul din Cluj-Napoca”.

Conform sursei citate, cei 48 de pasageri „vor fi reprotejaţi astfel: 33 de pasageri pe cursele ROT652 Cluj-Napoca – Bucureşti 13.45 şi ROT644 Cluj- Napoca – Bucureşti 14.30, urmând ca restul de 15 pasageri să fie reprotejaţi pe cursa ROT648 Cluj-Napoca – Bucureşti 19.00”.

„Precizăm ca procedura efectuată de echipajul aeronavei este o procedură standard şi nu pune în pericol în niciun fel siguranţa zborului”, se mai arată în comunicatul Tarom.

Cookies