Aveti nevoie de un certificat energetic in Bucuresti, rapid si ieftin?

de:
21 mai 2015
0 Afișari
Aveti nevoie de un certificat energetic in Bucuresti, rapid si ieftin?

Documentul, intitulat certificat de performanta energetica, atesta performanta energetica a unui imobil pentru o perioada de 10 ani de zile de la data eliberarii, si il situeaza intr-o clasa energetica, de la A, reprezentand cel mai mic consum de energie (pana la 125 kWh/m²/an), pana la clasa G- consum ridicat de energie ( 820 kWh/m²/an)
Astfel, prin continutul certificatului, viitorul proprietar sau chirias este informat asupra nivelului de performanta energetica al imobilului, si anume: sistemul de iluminare, consumul de apa calda si caldura, precum si eficienta energetica a apartamentului.

Cum functioneaza sistemul?

Certificatul se solicita de catre proprietarul unitatii de cladire si poate fi emis numai prin intermediul unei firme de auditori enegetici atestati.
La nivel de tara, firma Enermed Impex este atestata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice in calitate de auditori energetic gradul I, eliberarand certificate energetic pentru orice tip de cladire. Cu o experienta vasta in domeniu, echipa de auditori atestati prezinta un portofoliu de mii de certificate emise pentru: apartamente, hoteluri, scoli, licee, gradinite, spitale, blocuri de locuinte, spatii de birouri si spatii comerciale.

Actele si pasii ce trebuie urmati pentru a-l obtine sunt urmatoarele:
Copie dupa schita apartamentului
planurile de arhitectura
anul constructiei imobilului, mai exact anul receptiei acestuia.

Se contacteaza echipa de auditori energetici atestati si se prezinta documentele mentionate anterior.
Ulterior, se efectueaza vizionarea imobilului de catre specialisti, pentru a colecta informatiile necesare incadrarii cladirii intr-o clasa energetica.
Costul certificarii energetice al apartamentului se raporteaza la dimensiunea si la complexitatea spatiului. Pretul certificatului variaza in functie de tipul apartamentului si porneste de la 130 lei.
Ca durata, certificatul este eliberat rapid, in maxim 24 de ore de la data vizitei si colectarea datelor.

Cookies