Aveţi datorii la primărie? Riscaţi să vi se interzică accesul la contul de salariu

de:
20 dec. 2011
0 Afișari
Aveţi datorii la primărie? Riscaţi să vi se interzică accesul la contul de salariu

Începând de vineri, 23 decembrie 2011, de la orele 12.00, şi până pe 3 ianuarie 2012, Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 îşi va suspenda activitatea, în vederea realizării operaţiunilor informatice la baza de date electronică necesare efectuării închiderii/deschiderii de an fiscal, informează administraţia locală.

„Pentru a evita neplăcuta situaţie în care s-ar putea trezi cu poprire pe cont, din cauza restanţelor la plata taxelor şi impozitelor locale, reamintim locuitorilor Sectorului 4 că mai au la dispoziţie 3 zile, pentru a-şi achita datoriile la Bugetul Local”, precizează reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 într-un comunicat remis B365.ro.

Potrivit legii, scadenţa de plată nu mai este de un an, aşa cum se proceda anterior, toţi restanţierii, indiferent de suma pe care trebuie să o achite, primind somaţia de plată la 3 luni de la data scadentă, dată începând cu care mai au la dispoziţie 15 zile, pentru a-şi achita datoriile.

Direcţia Generală de Taxe şi Impozite Locale Sector 4 i-a înştiinţat în acest sens pe toţi contribuabilii cu întârzieri la plată, în sens contrar, aceştia riscând să aibă, în prag de Sărbători, neplăcuta surpriză de a le fi blocate conturile”, avertizează administraţia locală.

Primăria Sectorului 4 a anunţat că a pus la dispoziţia contribuabililor trei centre pentru plata taxelor şi impozitelor restante:

  • şos. Olteniţei nr. 37- 39 – programul de lucru cu publicul fiind în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri între orele 8.30 – 16.30 şi joi între orele 8.30 – 18.30

  • Calea Şerban Vodă nr. 43 – programul de lucru cu publicul fiind  în zilele de luni, marţi, joi, vineri între orele 8.30 – 16.30 şi miercuri de la 8.30 la 18.30

  • str. Niţu Vasile nr. 50 – 54 – programul de lucru cu publicul fiind luni între orele 8.30 – 18.30 şi marţi, joi, vineri în intervalul 8.30 – 16.30.

    Recent, Consiliul Local Sector 6 a decis să îi scutească de datoriile mai mici de 40 de lei pe care contribuabilii le au la primărie întrucât recuperarea în justiţie a acestor sume ar fi mai costisitoare decât restanţele, au motivat reprezentanţii administraţiei locale. Datoriile pot fi şterse dacă bucureştenii restanţieri nu au bunuri mobile şi imobile care să poată fi executate silit.

Cookies