VREMEA

Avertizare de vreme severă în Bucureşti: nu staţi sub copaci

Se vor semnala intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse cu caracter torenţial, condiţii de grindină.

Avand in vedere avertizarea de cod galben de furtuna emisa de meteorologi pentru aceasta seara in Capitala, Primarul General, Sorin Oprescu, a solicitat reprezentantilor Apa Nova sa fie pregatiti sa actioneze in cazul in care cantitatile de apa vor depasi valorile normale.

In prezent, 12 echipaje ApaNova se afla in teren, urmand ca numarul acestora sa fie suplimentat daca este nevoie.

Primarul General a cerut Administratiei Strazilor sa intervina imediat in cazul in care vor fi semnalate probleme la semafoarele din Capitala, iar operatorilor de salubrizare li s-a cerut sa curete gurile de scurgere in zonele inundabile precum si pe strazile in care sunt semnalate acumulari de apa.

Primarul Sorin Oprescu a cerut conducerii RATB sa intervina pe liniile de tramvai in cazul in care cantitatile de apa vor crea probleme mijloacelor de transport in comun.

Edilul sef a solicitat ALPAB ca, impreuna cu ADP-urile de sector, sa intervina cu toate echipele disponibile in asa fel incat sa fie inlaturati toti copacii care pot prezenta pericol pentru trafic si pentru cetateni.

De asemenea, Primarul General face un apel catre bucuresteni sa evite deplasarile in zonele in care exista riscul caderii copacilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button