ÎN BUCUREȘTI

Avertismentul meteorologilor. Se schimbă vremea în București

De astăzi se schimbă vremea în București. Înnorările se vor accentua treptat, mai ales în a doua parte a zilei, conform ANM.

Vremea în București. ANM anunță că, începând de astăzi, vremea devine instabilă în Capitală și că va ploua, atât local, cât și în majoritatea celorlalte regiuni.

Vremea în București

Astăzi, în Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate seara, când sunt posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. Temperatura minimă va fi de 10…11 grade Celsius.

Joi, în București, va ploua pe aproape întreaga durata a zilei, iar temperaturile vor avea valori cuprinse între 11 și 22 de grade.

Vremea în țară

Vremea va deveni instabilă, anunță meteorologii. Înnorările se vor accentua treptat, mai ales în a doua parte a intervalului. Ziua va ploua local în estul țării și pe arii restrânse îndeosebi la munte și în sud-vest, iar din orele serii, aria ploilor va cuprinde treptat majoritatea regiunilor, conform ANM. Vor fi mai ales averse ce vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice.

Cantitățile de apă vor depasi local 10…15 l/mp, izolat 25 l/mp, iar pe spații mici vor fi căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în est și în sud-vest și pe arii restrânse în rest, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. Temperaturile maxime, în scădere în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra, în general, între 16 şi 26 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 14 grade Celsius.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button