Avertismentul Coldplay pentru fanii de la București: „Nu cumpărați bilete decât din locuri indicate de organizatori”. Cele doua mari site-uri cu red flag

27 iul. 2023
703 Afișari
Avertismentul Coldplay pentru fanii de la București:
Avertismentul Coldplay pentru fanii de la București: "Nu cumpărați bilete decât din locuri indicate de organizatori". Cele doua mari site-uri cu red flag. Sursa foto: Afiș oficial

Fanii Coldplay sunt sfătuiți să aibă grijă de unde își cumpără biletele pentru concertele din anul 2024. Aceștia pot fi înșelați și pot rămâne și fără bani, și fără bilet la eveniment.

De unde să nu vă achiziționați bilete la Coldplay

Recent au fost anunțate două concerte ale trupei Coldplay în România, care vor avea loc în luna iunie 2024. De asemenea, luni a avut loc presale-ul biletelor. Foarte multe persoane au așteptat ore-n șir ca să prindă bilete.

Pagina iaBilet.ro i-a avertizat pe oameni să aibă grijă de unde cumpără bilete la concert, pentru că pot fi țepuiți.

Printre site-urile care nu sunt de încredere când vine vorba de bilete la concertele trupei Coldplay se numără OLX și Viagogo, potrivit iaBilet.ro:

Nu cumpărați bilete decât din locurile indicate de către organizatori. Orice alt site de genul Viagogo sau OLX nu sunt puncte oficiale de vânzare. Majoritatea biletelor de acolo sunt false sau cumpărate de oameni al căror scop nu e decât ca să vă păcălească să vă ia banii și să facă speculă cumpărând un bilet cu 100 de lei și revânzandu-l cu 500 de lei.

Riscul e să vândă același bilet de 100 de ori și să rămâneți și cu banii dați și să nu vedeți nici concertul. Ce va recomandăm este, pe lângă a nu folosi asemenea platforme, dacă tot vreți să cumpărați un bilet „în plus” cumpărați-l de la un prieten pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere, asta dacă nu mai sunt bilete în vânzare oficial. Dacă sunt, cumpărați de pe site-ul oficial indicat de organizatori. Doar așa susțineți artistul și organizatorul să mai cheme asemenea artiști în România” a scris iaBilet.ro.

Cum sună anunțurile de pe OLX și cu cât se vinde un bilet la Coldplay

Mai mulți utilizatori ai platformei de vânzare OLX au adăugat deja anunțuri cu bilete la concertele Coldplay din România. Unele sunt suspicios de ieftine, altele prea scumpe.

Câteva dintre anunțuri:

  • „2 bilete Coldplay 12 iunie – 2.100 de lei, whatsapp only, nu am roaming, locuri consecutive, sector 308.”
  • „Cedez 8 bilete Floor Coldplay 12.06.2024 si 4 bilete locuri alaturate sector 380, preț 1.478 lei.”
  • „Bilete Coldplay secțiunea 111, categoria 1, 2 bucăți, 1300 lei bucata, predare in București.”

De asemenea, nici Facebook nu este o rețea sigură pentru achiziționare de bilete. Și acolo există foarte multe postări ale oamenilor care au povestit cum au fost păcăliți și cum au rămas fără bani.

Citește mai multe despre țepe cu bilete AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies