Avertisment pentru șoferii din Sectorul 3: Ori muți mâine mașina, ori rămâi și fără ea, și fără loc de parcare. Bonus, amendă între 500 și 1.000 de lei. (Negoiță dă cu mopu’ peste tot)

15 nov. 2023
24135 Afișari
Avertisment pentru șoferii din Sectorul 3: Ori muți mâine mașina, ori rămâi și fără ea, și fără loc de parcare. Bonus, amendă între 500 și 1.000 de lei. (Negoiță dă cu mopu' peste tot)
Avertisment pentru șoferii din Sectorul 3: Ori muți mâine mașina, ori rămâi și fără ea, și fără loc de parcare. Bonus, amendă între 500 și 1.000 de lei. (Negoiță dă cu mopu' peste tot). Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 3

Șoferii din Sectorul 3 au primit înștiințări în care sunt rugați să își mute mașinile joi, pentru a se face curățenie. Primăria Sectorului 3 îi va sancționa destul de aspru pe cei care nu respectă regulile.

În ce interval orar se va face curățenie

Primăria Sectorului 3 i-a informat pe bucureșteni că joi, 16 noiembrie 2023, se face curățenie prin sector. Tocmai de aceea, șoferii sunt rugați să își mute mașinile de pe locurile de parcare, în intervalul orar 09:00 – 11:00.

În acest interval vor fi efectuate operațiuni de salubrizare care constă în spălare și măturare mecanizată.

Totodată, Primăria a informat că șoferii care nu respectă regulile și nu își mută mașinile la timp vor rămâne fără autorizație de parcare, le vor fi ridicate autoturismele și vor fi sancționați cu amendă de la 500 la 1.000 de lei.

Înștiințare Primăria Sectorului 3
Înștiințare Primăria Sectorului 3. Sursa foto: Facebook/ Cetățean Sector 3

Cel care a postat acest anunț pe rețelele de socializare a fost un cetățean al Sectorului 3, care a rămas puțin nedumerit. Bărbatul s-a întrebat unde pot fi duse mașinile, pentru că Primăria i-a informat pe șoferi că vehiculele trebuie mutate, dar nu le-a spus și locurile în care le pot muta.

Nu sunt decât câteva zeci de mașini din ce am observat în trecere în această situație, cam pe unde ar putea fi mutate? (A. A.)
O bucureșteancă i-a recomandat șoferului să meargă cu mașina la muncă sau la piață în intervalul orar menționat, având în vedere că sunt doar două ore în care locul de parcare trebuie eliberat:
Poți să te duci cu mașina la muncă sau la piață, că de aia e mașină să te folosești de ea, nu să o ții în parcare. (D. R.)
Te-ar putea interesa și:
Cookies