Avertisment meteo pentru București: vine ninsoarea și va fi polei

19 feb. 2021
276 Afișari
Avertisment meteo pentru București: vine ninsoarea și va fi polei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo pentru București de tip nowcasting, precizând că până sâmbătă seară vremea se va schimba radical în Capitală.

ANMH a emis un avertisment meteo pentru București, în Capitală urmând să fie, de vineri seară, de la ora 20, pânâ sâmbătă seară, la ora 18:00, ninsoare, lapoviță și polei.

”Cerul va avea înnorări, iar din dimineața zilei de sâmbătă (20 februarie) se vor semnala precipitații, slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla în general slab.

Temperatura minimă va fi de -4…-2 grade, iar maxima termică a zilei de sâmbătă se va situa în jurul valorii de 3 grade”, se arată în avertizarea ANMH.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, precizează sursa citată.

Meteorologii au emis și prognoza meteo până pe 28 februarie. În Capitală, vremea rămâne deosebit de rece, geroasă în timpul nopții.

Cookies