Averea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, estimată la peste 25 milioane euro

de:
30 mai 2016
0 Afișari
Averea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, estimată la peste 25 milioane euro

Averea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat pe 22 mai într-un accident de circulație, se ridică la aproape 110 milioane de lei (aproximativ 25 milioane de euro), conform unei evaluări realizate de Libertatea care ține cont de activitatea firmelor sale, a banilor trimiși în Cipru și a proprietăților imobiliare. Este vorba despre banii rulați până în 2014 inclusiv, pentru că pentru anul 2015 Ministerul Finanțelor încă nu a publicat rezultatele financiare ale firmelor românești.

Hexi Pharma Co, Signum Service și Medical Cleaning, firmele mari controlate de Condrea, au declarat la Ministerul Finanțe, în perioada 2010-2014, un profit cumulat de 18,2 milioane de lei. Din primele date ale anchetei autorităților, reiese că profitul nu a fost investit în mijloace de producție fixe, așa cum a precizat Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), așa că poate fi trecut în dreptul lui Condrea, chiar dacă a fost scos ca divident sau nu din firmă. Detalii, pe Libertatea. 

Dan Condrea şi-a actualizat testamentul pe 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a actualizat testamentul pe data de 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Omul de afaceri menţionează că îşi lasă bunurile celor doi copii, dar şi actualei partenere de viaţă. 

Cookies