BAZAR

AVEREA lui Robert Turcescu. Mircea Badea: „O să ne uităm în curând la el cum ne uităm la Sima”

Mircea Badea a comentat, luni, la „Sinteza Zilei”, declaraţia de avere a lui Robert Turcescu. 

O sa ne uităm în curând la Turcescu cum ne uităm la Sima. Turcescu a vârât şi el 50.000 de euro la bursă. Toţi jucau în Wall Street. Vezi doamne am învârtit eu acţiunile alea, bursa la noi e o glumă. Aici unde e harneala şi binomul, aia e bursă? Turcescu nu are cum să justifice banii ăia.

Nici măcar el n-a putut să spună că i-a câştigat la bursă. Vă daţi seama că dacă o slugă de mâna a treia a serviciilor are banii aceştia, vă daţi seama ce bani învârt serviciile? Binomul de dimineaţa până seara: parlamentarii e răi şi fură. Să zicem, de dragul discuţiei. Dar dumneavoastră vă daţi seama ce bani învârt serviciile? Politicienii e corupţi şi corupţia ucide e o temă importantă, dar e o temă secundară„, a spus Mircea Badea, citat de antena3.ro.

Potrivit declaraţiei de avere, candidatul PMP la primăria Capitalei, Robert Turcescu, deţine terenuri intravilane şi agricole care însumate au o suprafaţă de peste 11.000 mp în Ştefăneşti, Mogoşoia, Sulina, Goleşti, sectorul 6 şi un loc de parcare în sectorul 4, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

Robert Turcescu are o casă în sectorul 2, de 168 de mp, pentru care a făcut un credit ipotecar, patru apartamente în Bucureşti şi unul în Piteşti.

Cadidatul PMP la Primăria Capitalei nu are maşină pe numele său, după ce anul trecut a vândut un autoturism Volkswagen Tiguan, în valoare de 15.000 de euro. Acesta nu are are bijuterii, ceasuri sau obiecte de artă sau de cult care însumate să depăşească 5000 de euro, potrivit declaraţiei de avere.

Fostul jurnalist a deschis pe numele său 18 conturi bancare, cel mai vechi fiind deschis în anul 2001. În cele 18 conturi bancare, Turcescu are aproximativ 1.300.000 lei, 173.279 euro şi 12.170 de dolari.

Candidatul PMP la funcţia de primar general are acţiuni la OMV Petrol, Romgaz, Oil Terminal, Albalact, SNTGN Trannsgaz şi la alte aproximativ zece compani.

Robert Turcescu a declarat venituri de 2.811 de lei, provenite din salariul de administrator la SC Camera 1 SRL, 370 de lei, din drepturi de proprietate intelectuală, 11.400 de lei din chirii, dividente din acţiunile de la Fondul Proprietatea de 6.680 de lei, dobânzi de 13.253 de lei şi tranzacţii bursiere de 236.858 de lei.

Soţia lui Robert Turcescu a declarat venituri de 6.185 de lei. Veniturile lui Robert Turcescu au sporit cu 35.000 de euro în urma botezului ficei sale.

REPLICA LUI TURCESCU

Robert Turcescu le-a dat replica celor de la Antena 3 după ce, luni seara,  în emisiunea ”Sinteza Zilei” s-a vorbit despre averea candidatului PMP.

” Antena 3 e aici?

Intrucit va vad preocupati de declaratia de avere a subsemnatului (in stilul vostru arhicunoscut deja!) va pun dau ocazia sa reflectati asupra citorva aspecte:

1. Mi-am platit toate impozitele datorate statului roman, n-am facut optimizari fiscale in conturi offshore si nici n-am practicat smecheria cu incasarea banilor pe „drepturi de autor” pentru a diminua taxele datorate statului. Motiv pentru care n-am facut parte din grupul celor care au dat in judecata ANAF, primind apoi „iertarea” de datorii din partea administratiei Ponta. E clar?

2. N-am avut contracte cu statul roman sau pe bani publici. E clar?

3. Intrebare: domnul Gadea si ceilalti indatorati ai domnului Voiculescu, au la ora actuala calitatea de terti popriti in actiunea de recuperare a banilor pe care statul roman trebuie sa-i incaseze de la Dan Voiculescu? Pentru ca s-ar putea recupera, totusi, sute de mii de euro! Daca sint terti popriti, e bine, daca nu, e o problema! Sper ca e clar!”, a scris Turcescu pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button