Aventurile unui cățel pierdut prin București și împrejurimi. S-a plimbat cu autobuzul, a coborât și la metrou, însă nu a reușit să ajungă acasă

31 iul. 2023
18417 Afișari
Aventurile unui cățel pierdut prin București și împrejurimi. S-a plimbat cu autobuzul, a coborât și la metrou, însă nu a reușit să ajungă acasă
Aventurile unui cățel pierdut prin București și împrejurimi. S-a plimbat cu autobuzul, a coborât și la metrou, însă nu a reușit să ajungă acasă | Sursă foto: Facebook-MetroCrush

Un cățel dezorientat și pierdut a fost observat de un cetățean în timp ce schimba mijloace de transport public prin oraș. Patrupedul a mers cu autobuzul, iar mai apoi a coborât la metrou.

Un cățel pierdut prin București a luat autobuzul și apoi a coborât la metrou

Un cetățean binevoitor a făcut un anunț, luni dimineață, pe grupul de Facebook „MetroCursh”, prin intermediul căruia spera să dea de proprietarul unui cățel dezorientat ce a fost văzut în comuna Berceni.

Patrupedul a fost zărit prima dată într-o stație de autobuz, însă ulterior acesta s-a urcat într-un mijloc de transport în comun.

După cum informează persoana respectivă, cățelul a urcat în autobuzul 475 la stația „Primăria Berceni” și a refuzat să coboare până a ajuns la stația care face legătura cu metroul. Ulterior, animalul a luat trenul subteran și a coborât la stația Dimitrie Leonida.

Iată mesajul:

Bună! Știu ca nu este scopul paginii, dar exista un cățeluș pierdut la metrou. S-a urcat în autobuzul 475 la stația Primăriei și a refuzat să coboare. A coborât la metrou Berceni, a urcat în metrou și a coborât la Dimitrie Leonida.

Este destul de sociabil și foarte posibil să fi urcat ulterior în alt metrou.

Cățelul ar fi fost văzut și vineri în curtea unei firme

Mai multe postări, în care protagonist pare să fie același cățel, au fost făcute de diferite persoane pe Facebook.

Se pare că Husky-ul este pierdut încă de vineri. Inițial cățelul ar fi ajuns în curtea unei firme de birouri din Sectorul 3 al Capitalei. Aici a stat în compania unui alt patruped rătăcit, după cum anunța la finalul săptămânii trecute o bucureșteancă:

Cei doi câini se afla în curtea unei firme de birouri. Par a fi pierduți dar nu au microcip, nu sunt sterilizați și nici nu se înțeleg între ei. Mai pot fi ținuți până la ora 16, apoi se vor întoarce înapoi în stradă. Poate cineva să le ofere un spațiu până se găsesc proprietarii?

În aceeași zi, femeia a informat că proprietara animalului au fost găsită, însă nu îl mai dorește. Cu toate astea, o persoană a decis să îl adopte. Update-ul a fost făcut în jurul orei 21:00.

Cu toate astea, luni la ora 09:13, animalul a fost zărit la stația de metrou Dimitrie Leonida, conform anunțului publicat pe pagina „MetroCrush”, dar și pe grupul „Noul Popești-Leordeni”.

Există posibilitatea ca persoana care ar fi dorit inițial să-l adopte să fi renunțat la idee și să-l fi abandonat pe străzi. După cum transmit oamenii, în comentariile postărilor făcute despre acest cățel, ASPA a fost anunțată pentru a veni să preia cățelul și să-l ducă într-un centru de adopție.

Cookies