Aventurile lui Sammy 3D – subtitrat

de:
31 oct. 2010
5 Afișari
Aventurile lui Sammy 3D - subtitrat

Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.

Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.

Din 29 octombrie, lumea fantastica de sub ape prinde viata pe marile ecrane din Romania in „Aventurile lui Sammy – 3D”. Un film distribuit de MediaPro Distribution si recomandat publicului de toate varstele.

Cu: Isabelle Fuhrman, Melanie Griffith, Tim Curry, Jenny McCarthy
Regia: Ben Stassen
Scenariu: Domonic Paris
Gen: Animatie, Aventuri
Rating: A.G.
Producator: Studio Canal, nWave Pictures

Durata: 88 min

Cookies