Aventurile lui Negruțu, cățelul care se plimbă cu autobuzul STB prin București, pe linia lui 205. „A urcat la Străulești, are zgardă roșie. Știe cineva al cui e?”

05 iul. 2024
6123 afișări
Aventurile lui Negruțu, cățelul care se plimbă cu autobuzul STB prin București, pe linia lui 205. „A urcat la Străulești, are zgardă roșie. Știe cineva al cui e?”
Aventurile lui Negruțu, cățelul care se plimbă cu autobuzul STB prin București, pe linia lui 205. „A urcat la Străulești, are zgardă roșie. Știe cineva al cui e?” | Sursa foto: Iubesc Bucureștii Noi - Facebook

Într-un autobuz de pe linia lui 205, urcă cu coada între picioare un călător, care pare puțin pierdut și dezorientat. Probabil încercând să întrebe în stânga și-n dreapta cum poate să ajungă acasă, din gura lui iese un „ham-ham” timid. Ceilalți călători se uită curioși la el și, probabil, se întreabă dacă nu cumva a rătăcit drumul spre casă.

O persoană mai îndrăzneață îi face o poză și-o încarcă pe un grup de Facebook, încercând să-i găsească stăpânul pe internet. Iar noi sperăm că aventura acestui cățel se apropie de sfârșit.

Aventurile unui câine pierdut pe linia STB 205

Pe rețelele de socializare au apărut de nenumărate ori imagini cu diferiți câini care se urcă în metrou sau prin autobuze, tramvaie sau troleibuze și până nu simt ei că sunt la stația corectă, de cele mai multe ori, nu se dau jos. Însă stația bună s-ar putea să nu mai apară și, astfel, aceștia rătăcesc ore sau zile bune prin București până când stăpânii dau de ei.

Aceasta este și povestea unui cățel cu zgardă roșie care a fost văzut plimbându-se cu autobuzul de pe linia 205. Imagini cu el au fost publicate pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”, persoana care a făcut postarea spunând că animalul s-a urcat din stația Străulești.

A urcat de la Străulești în 205. Este ff bine îngrijit, are zgardă la gât. Poate îl caută stăpânul/a.

Se pare că acesta s-a mai pierdut luna trecută, pe la Piața Unirii. În cele din urmă, acesta a ajuns înapoi acasă, însă se pare că istoria se repetă.

UPDATE: s-a regăsit cu stăpânul său!!❗️

L-am găsit în zona Piața Unirii pe lângă Carrefour, e foarte prietenos și pare obișnuit cu oamenii, acum este în posesia mea dar nu am cum să-l țin, NU ARE CIP și nici zgardă nu avea când l-am găsit.

Oamenii au distribuit imaginile cu el pe Facebook și speră că acesta va ajunge acasă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies