Aventurile lui Bubu din Berceni, cățelușul pierdut pe la Apărătorii Patriei. A fost zărit pe la Piața Muncii, dar a dispărut la loc, iar stăpânul îl caută frenetic

11 apr. 2024
7544 afișări
Aventurile lui Bubu din Berceni, cățelușul pierdut pe la Apărătorii Patriei. A fost zărit pe la Piața Muncii, dar a dispărut la loc, iar stăpânul îl caută frenetic
Aventurile lui Bubu din Berceni, cățelușul pierdut pe la Apărătorii Patriei. A fost zărit pe la Piața Muncii, dar a dispărut la loc, iar stăpânul îl caută frenetic | Sursa foto: Animale pierdute/găsite București/Ilfov/România - Facebook

Bubu din Berceni, un cățel neastâmpărat, trece, chiar în acest moment, printr-o serie de aventuri. După ce stăpânii l-au declarat pierdut pe Facebook, patrupedul încă este căutat. Bubu le dă emoții oamenilor, a devenit o mică vedetăî n comunitățile online de iubitori de animale.

Bubu, pierdut prin Berceni

Bubu umblă nestingherit prin Berceni și toată lumea care a auzit de el îl caută. Stăpânii își doresc doar ca animăluțul lor să ajungă cu bine înapoi acasă.

În seara de marți, un anunț a fost postat în grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite București/Ilfov/România”, o comunitate cu aproape 40.000 de membri, un loc grozav pentru găsirea animăluțelor pierdute.

Postarea anunța că un cățeluș, cu înfățișarea unui ghem de blană, a fost pierdut, iar stăpânul este dispus să îi ofere recompensă celui care  îl găsește. Bubu s-a pierdut undeva prin Berceni, pe la Apărătorii Patriei:

Pierdut în Berceni, Apărătotii Patriei, zona Nesti. Răspunde la numele de Bubu. Orice informație e de folos. Ofer recompensă.

Bubu cel găsit și pierdut din nou

Acum o zi, cățelulșul a fost găsit de o membră a grupului, fotografiat, dar a zbughit-o iarăși.pare de neoprit din  aventura prin cartier.

Stăpânul a făcut o altă postare, cu locul în care a fost văzut a doua oară cățelul.

Răspunde la numele de Bubu. Ieri, marți a fost văzut la Piața Muncii. Nu are cip. Ofer recompensă 500 lei!!! 

Aventurile lui Bubu din Berceni, cățelușul pierdut pe la Apărătorii Patriei. A fost zărit pe la Piața Muncii, dar a dispărut iar, iar stăpânul îl caută frenetic
Aventurile lui Bubu din Berceni, cățelușul pierdut pe la Apărătorii Patriei. A fost zărit pe la Piața Muncii, dar a dispărut iar, iar stăpânul îl caută frenetic | Sursa foto: Facebook/Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România

Ce putem face cu un animăluț rătăcit?

Oamenii care găsesc animale ce par a fi rătăcite le pot duce la un cabinet veterinar pentru verificarea microcipiului. Acest serviciu este gratuit.

În cazul în care patrupezii sunt înregistrați în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân (RECS), medicul va putea să contacteze stăpânul și să îl informeze că animăluțul său a fost găsit.

Te-ar putea interesa și:

Cookies