Aventuri cu final fericit pentru Norocel, bichonul cu papion speriat de tunete și răticit prin București. „L-am găsit în Prelungirea Ghencea, e acasă acum!”

27 mai 2024
6557 afișări
Aventuri cu final fericit pentru Norocel, bichonul cu papion speriat de tunete și răticit prin București. „L-am găsit în Prelungirea Ghencea, e acasă acum!
Aventuri cu final fericit pentru Norocel, bichonul cu papion speriat de tunete și răticit prin București. „L-am găsit în Prelungirea Ghencea, e acasă acum!" | Sursa foto: BICHONI - pierduți/găsiți/pentru adopție - Facebook

Norocel a fost găsit. Bichonul cu papion a ajuns cu bine acasă: „Este bucuros. Arată bine, nu pare rănit” a menționat stăpâna.

Norocel a ajuns acasă

Stăpâna bichonului Norocel a anunțat ieri pe Facebook că blănosul a fost găsit și este bine. Bucureșteanca mulțumește tuturor pentru ajutor:

Norocel a fost găsit și este bine!❤️ Vă mulțumim tuturor pentru ajutor!!

Animăluțul a fost găsit în Prelungirea Ghencea. Femeia a publicat o imagine care îl surprinde pe Norocel în brațele ei, aceasta arătându-se fericit că a ajuns la familia sa: „Este bucuros. Ne-a lins pe toți din familie. Arată bine, nu pare rănit. Mâine îl ducem la control. Vă mulțumim pentru tot!”.

Alături de familia lui Norocel, membrii mai multor grupuri de Facebook au sperat ca acesta să ajungă cu bine acasă, la familia lui de oameni. În secțiunea de comentarii, membrii câtorva comunități își exprimă fericirea în legătură cu ajungearea acasă a cățelușului:

  • „Ce veste bună!”
  • „O veste minunată, mă bucur din suflet!”
  • „Doamne, cât mă bucur! M-am rugat pentru voi zilele acestea!”

Povestea lui Norocel, bichonul cu papion

Zilele trecute, Norocel a avut ghinion și s-a pierdut. Într-o dimineață, bichonul cu papion s-a speriat de tunete și a fugit de acasă.

Ce a urmat? Ei bine, căutări prin București. Cățelușul s-a pierdut prin Sectorul 5, zona Ferentari. Mai exact, pe Strada Toporași din București.

În speranța că îl va găsi, stăpâna lui Norocel a publicat mai multe poze cu acesta pe grupul de Facebook „BICHONI – pierduți/găsiți/pentru adopție”.

Ieri, în jurul orei 8 dimineața, a fugit speriat de tunete undeva prin zona Ferentari, Strada Toporași, Sector 5 București, este textul publicat atunci de stăpâna lui Norocel pe rețeaua de socializare

Pozele publicate pe grupul „BICHONI – pierduți/găsiți/pentru adopție” au cucerit rapid membrii grupului. Cățelușul apărea în cele mai simpatice ipostaze. În imagini acesta stătea pe scări, sau în pătuț. Însă, poza care atrăgea instant atenția era cu Norocel îmbrăcat la costum, având chiar și un papion.

Articolul întreg:

Cookies