Aventura încărcătorului cu gloanțe, pierdut de polițistul novice, continuă în București: căutările au avansat de la o shaormerie, la groapa de gunoi

10 nov. 2022
394 Afișari
Aventura încărcătorului cu gloanțe, pierdut de polițistul novice, continuă în București: căutările au avansat de la o shaormerie, la groapa de gunoi

Încărcătorul cu 15 gloanțe pierdut de un polițist începător din București, chiar în prima sa zi de muncă, a fost aruncat la un coș de gunoi dintr-o shaormerie din sectorul 3. Mai mulți tineri l-au văzut pe polițist când l-a pierdut, fără a-i atrage însă atenția, au luat obiectul și l-au aruncat la coș.

Astfel, încărcătorul a ajuns la o groapă de gunoi, unde Poliția încearcă să-i dea de urmă.

Încărcătorul cu 15 gloanțe a fost pierdut de un polițist de la Secția 12, luni, el dându-și seama seara, în momentul predării armamentului, la ieșirea din schimb.

Încărcătorul, căutat acum la groapa de gunoi

Poliția Capitalei a transmis astăzi că a fost refăcut traseul echipajului și s-a stabilit că în cursul acelei seri, în urma unei intervenții care a presupus ducerea unei persoane la sediul secției, o altă persoană dintr-un grup care ar fi asistat de pe margine la eveniment ar fi ridicat încărcătorul căzut. Apoi, grupul a intrat într-o „o societate comercială de alimentație publică”, unde l-ar fi aruncat la un coș de gunoi, spune Poliția.

Cele trei persoane care au găsit încărcătorul au fost ridicate și duse la audieri și se fac „demersuri împreună cu reprezentanții firme de salubritate” pentru găsirea încărcătorului cu muniție.

Conform unor surse judiciare citate de Hotnews, încărcătorul este căutat acum la groapa de gunoi. Aceleași surse spun că polițistul și-a pierdut încărcătorul în timp ce intervenea la un scandal la o shaormerie.

Îți mai recomandăm și:

Cookies