Aventura cățelușei Mura s-a încheiat, după câteva zile de hoinărit prin București. A ajuns înapoi acasă, în brațele stăpânei

27 iun. 2024
11637 afișări
Aventura cățelușei Mura s-a încheiat, după câteva zile de hoinărit prin București. A ajuns înapoi acasă, în brațele stăpânei
Aventura cățelușei Mura s-a încheiat, după câteva zile de hoinărit prin București. A ajuns înapoi acasă, în brațele stăpânei | Sursa foto: Animale pierdute/gasite in Bucuresti/Ilfov/Romania/M. A. A. - Facebook

Mura, cățelușa cu zgardă roșie care s-a pierdut pe la Piața Sudului din Sectorul 4, a fost găsită și a ajuns acasă, anunță stăpâna sa. Se va duce cu ea direct la veterinar, observând că Mura este rănită la un picior. Totodată, îi va cumpăra și un GPS pentru a i-l pune pe zgardă.

Aventura prin București a cățelușei Mura s-a încheiat

Luni, 24, stăpâna Murei anunța dispariția cățelușei pe mai multe grupuri de Facebook prin care oamenii cer ajutorul membrilor în cazul în care animalul lor de companie dispare de acasă. Aceasta spunea, la începutul săptămânii, că Mura este speriată și îi ruga pe cei care o văd să nu o alerge, ci să se apropie cu grijă de ea.

VĂ ROG SĂ NU O ALERGAȚI! Este extrem de speriată, fuge de oameni, se poate arunca oricând în stradă. Dacă puteți să stați pe vine să vorbiți încet cu ea, sau să îi aruncați ceva de mancare. Să mă sunați, vin cât se poate de repede. Vă rog să nu o hăituiți.

Ei bine, aventura prin oraș s-a încheiat pentru Mura, pentru că aceasta a ajuns înapoi acasă, după cum a transmis o apropiată a stăpânei ei pe grupul de Facebook „Animale pierdute/gasite in Bucuresti/Ilfov/Romania”. Din nefericire, cățelușa a fost rănită la un picior, motiv pentru care stăpâna sa o va duce la veterinar pentru îngrijiri.

Totodată, pierderea unui animal poate să ne învețe lecții importante. Stăpâna Murei a decis ca după această escapadă a cățelușei să cumpere un GPS pe care să i-l instaleze pe zgardă.

MURA ESTE ACASĂ!!! VĂ MULȚUMIM ENORM!! Numai cu ajutorul vostru am reușit! Nu am cuvinte să vă spun ce bucurie am în suflet. Prima oprire va fi la veterinar că este rănită la un picior apoi cumpărăm gps să punem pe zgardă. Vă suntem veșnic recunoscătoare!!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies