Avem Târg de Crăciun și în Piața Obor! Va fi cu bunătăți, concursuri, concerte și tot felul de alte distracții

27 oct. 2022
1156 Afișari
Avem Târg de Crăciun și în Piața Obor! Va fi cu bunătăți, concursuri, concerte și tot felul de alte distracții
Avem Târg de Crăciun și în Piața Obor! Va fi cu bunătăți, concursuri, concerte și tot felul de alte distracții / Sursă foto: Agerpres

În ședința ce a avut loc miercuri, 26 octombrie 2022, Consiliul Local din Sectorului 2 a aprobat un proiect referitor la organizarea unui târg de Crăciun. Acesta se va desfășura pe parcursul lunii decembrie, în Piața Obor.

Se organizează târg de Crăciun și în Sectorul 2, în Piața Obor

În baza proiectului ce a fost aprobat ieri de către Consiliul Local al Sectorului 2, urmează să fie alocat un buget de circa 3 milioane de lei pentru organizarea evenimentului festiv, conform Agerpres.

Festivalul „Magia Crăciunului” urmează să fie organizat de către Centrul Cultural „Mihai Eminescu” (Instituție culturală ce se află în subordinea Consiliului Local Sector 2) și Administrația Piețelor Sector 2.

Bugetul de 3 milioane de lei va fi împărțit între cele două instituții astfel:

  • 2 milioane de lei vor merge către Centrul Cultural „Mihai Eminescu”,
  • 1 milion de lei vor merge către Administrația Piețelor Sector 2.

Bucureștenii vor avea parte de concerte, spectacole și concursuri

Târgul de Crăciun din Sectorul 2 urmează să fie organizat în Piața Obor. Pe lângă acesta, vor fi organizate și o serie de evenimente care vor avea scop educativ, cultural sau de divertisment. Printre acestea se numără și:

  • Concerte,
  • Spectacole de teatru pentru copii,
  • Concursuri cu premii pentru copii (karaoke, dans, pictură, împodobit bradul, desenat felicitări, poezii și colinde),
  • Expoziții de pictură.

Administrația Piețelor Sector 2 urmează să se ocupe de amenajarea căsuțelor dedicate comercianților ce vor lua parte la acest târg de sărbători. Vizitatorii se vor putea bucura de mâncare și băutură și vor putea achiziționa și admira decorațiuni și alte elemente de decor.

De asemenea, iluminatul și decorarea tematică a căsuțelor va fi realizată tot de Administrația Piețelor Sector 2.

Până la acest moment a fost anunțată organizarea altor două târguri de Crăciun în București. Este vorba despre târgul organizat de către PMB, în Piața Constituției și târgul organizat de PS6 împreună cu UNTOLD, West Side Christmas.

Cookies