“Avem primele 4 parcări de biciclete în București”, anunță Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6. Unde sunt, cum poți să îți faci abonament și cât costă

31 aug. 2022
1599 afișări
“Avem primele 4 parcări de biciclete în București”, anunță Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6. Unde sunt, cum poți să îți faci abonament și cât costă
Primele parcări de bicilete din S4, București | Sursa foto: Ciprian Ciucu via FB

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, anunță pe pagina sa de Facebook montarea primelor 4 parcări de biciclete din oraș, fiecare cu câte 25 de locuri: 

Le-am pus la cca. 1 – 2 km de stațiile de metrou, în sprijinul conceptului „last mile”, în zone cu blocuri, pentru că bicicletele sunt dificil de ținut în apartament.  Accesul este securizat se face cu cartele și vor fi supravegheate video.

“Avem primele 4 parcări de biciclete în București”, anunță Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6. Unde sunt, cum poți să îți faci abonament și cât costă-1
Primarul S6 într-una dintre cele 4 parcări pentru biciclete | Sursa foto: Ciprian Ciucu on FB

Tarif unic pentru închirierea unui loc în parcarea de biciclete

Cine va putea rezerva un loc în parcarea de biciclete? «Primul venit, primul servit», spune Ciprian Ciucu:

Alocarea se va face în ordinea cronologică a cererilor. În următoarea ședință de Consiliu Local vom vota regulamentul si vom da drumul la înscrieri. Abonamentul pentru locul de parcare va fi încheiat pentru o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire, în cazul în care chiriașul solicită reînoirea abonamentului cu cel mult 60 de zile înainte de expirare și achită taxa aferentă abonamentului pentru încă un an.

Închirierea unui loc într-o parcare de biciclete din Sectorul 6 va avea tarif unic: 100 lei/an. Pot fi alocate două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă unde are reședința solicitantul.

Accesul se va face pe baza de card de acces individual, ce este obținut după achitarea tarifului de 100 de lei/ an si a unei garanții pentru acesta.

Unde sunt cele 4 parcări de biciclete din București

Adresele celor 4 parcări de biciclete sunt următoarele:

  1. Vintilă Mihăilescu nr. 12
  2. Aleea Râmnicel nr. 2
  3. Str Ghirlandei nr. 50
  4. Bd 1 Mai nr. 26.

 

Cookies