Avem parte de un weekend cu soare și multe evenimente în București. Romanian Design Week, Bucharest Flowers, Târgul Anticarilor, printre activitățile de pe listă

23 mai 2024
13823 afișări
Avem parte de un weekend cu soare și multe evenimente în București. Romanian Design Week, Bucharest Flowers, Târgul Anticarilor, printre activitățile de pe listă
Avem parte de un weekend cu soare și multe evenimente în București. Romanian Design Week, Bucharest Flowers, Târgul Anticarilor, printre activitățile de pe listă | Sursă foto: Romanian Design Week - Facebook/ Străzi Deschise - București - Facebook

În weekend, mai exact între 24 – 26 mai, bucureștenii se pot bucura de o mulțime de evenimente în București.

Flori din întreaga lume, căței și pisicuțe gata pentru adopție, un târg de vechituri prețioase și multe alte activități.

Un weekend plin de evenimente în București🌞

În acest weekend și soarele va apărea dintre nori. Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza pentru acest final de săptămână în București:

  • Vineri, 24 mai – temperatura maximă va atinge 29 de grade, iar cea minimă 14 grade
  • Sâmbătă, 25 mai – temperatura maximă va atinge 27 de grade, iar valoare minimă va fi de 11 grade,
  • Dumincă, 26 mai – temperatura maximă va atinge tot 27 de grade, iar cea minimă 12 grade.

🏵️Bucharest Flowers – Expoziție de flori🏵️

Bucureștenii și turiștii sunt invitați să exploreze frumusețea grădinilor lumii în acest weekend, la evenimentul Bucharest Flowers, organizat în Parcul Herăstrău.

Evenimentul începe vineri, 24 mai, și se desfășoară până duminică, 26 mai. Intrarea este gratuită, oferind o oportunitate perfectă de a petrece timp în aer liber și de a admira aranjamente florale spectaculoase.

  • Mai multe informații AICI.

🏺Târgul Anticarilor🏺

Primăria Sectorului 2 informează bucureștenii că, în această săptămână, va avea loc Târgul Anticarilor în Parcul Obor. Acest eveniment, devenit deja o tradiție în sectorul 2 al Capitalei, se adresează tuturor iubitorilor de antichități.

Târgul se va desfășura în perioada 23-26 mai 2024, oferind vizitatorilor oportunitatea de a explora și achiziționa piese de colecție, obiecte de artă și alte antichități de valoare.

  • Mai multe informații AICI.

🐶Târg de adopții ASPA la Arena Națională🐶

Pe 26 mai 2024, la Arena Națională din București, va avea loc cel mai mare târg de adopții de animale de companie. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 18:00 și va oferi iubitorilor de animale ocazia de a-și găsi un nou prieten.

Peste 50 de câini sănătoși, deparazitați, vaccinați, microcipați și sterilizați, provenind din adăposturile ASPA, vor fi prezenți la târg.

  • Mai multe informații AICI.

⚽Generația de Aur a fotbalului românesc la Art Safari⚽

În perioada 23 mai2 iunie 2024, iubitorii fotbalului au ocazia să sărbătorească Generația de Aur la Art Safari, situat pe strada Lipscani 18-20, București.

Această expoziție temporară aduce un omagiu legendarilor jucători de fotbal români, în contextul finalei de adio pe care aceștia o vor juca pe 25 mai, pe stadionul Arena Națională, în fața unui stadion plin de suporteri.

  • Mai multe informații AICI.

🎨Romanian Design Week🎨

Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, începe săptămâna aceasta. Între 24 mai și 2 iunie, vor avea loc expoziții de design și arhitectură în clădirea Cina, precum și peste 130 de evenimente conexe.

  • Mai multe informații AICI.

🏛️Zilele Porților Deschise de la Mausoleul Cantacuzino🏛️

Mausoleul Cantacuzino din Cimitirul Bellu va fi deschis vizitatorilor timp de două zile, în weekendul 25 și 26 mai, cu ocazia celei de-a doua ediții a Porților Deschise.

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 18:00 în ambele zile. Voluntarii prezenți vor întâmpina iubitorii de istorie.

  • Mai multe informații AICI.

🚶‍♀️„Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”🚶‍♀️

Vremea se anunță perfectă pentru plimbări în aer liber, iar bucureștenii sunt așteptați pe Calea Victoriei, sâmbătă și duminică, în cadrul evenimentului „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies