Avem Miez Festival în acest weekend în București. 3 zile de distracție la singurul festival 100% românesc din țară

18 mai 2023
11569 afișări
Avem Miez Festival în acest weekend în București. 3 zile de distracție la singurul festival 100% românesc din țară
Avem Miez Festival în acest weekend în București. 3 zile de distracție la singurul festival 100% românesc din țară. Sursa foto: Facebook/ MIEZ Festival

În acest weekend, 19-21 mai, Miez Festival aduce un maraton al distracției la Verde Stop Arena din București. Aceasta este a doua ediție a evenimentului, iar organizatorii anunță că mai multe nume populare vor urca pe scenă. Programul pe zile, informații despre cum să ajungi la festival și detalii despre acces și prețuri, mai jos.

Miez Festival, în weekend, la Verde Stop Arena din București

Mii de participanți sunt așteptați în acest weekend la cel mai mare festival autentic, la Verde Stop Arena, din București, pentru trei zile de muzică și relaxare. Aceasta este a doua ediție a evenimentului care aduce în prim plan artiști și trupe autohtone, embleme ale muzicii rock, pop, hip-hop, disco și lăutărească.

Câteva dintre cele mai cunoscute nume care vor urca pe scenă: Subcarpați, Vița de Vie, Horia Brenciu, Smiley, Mihai Mărgineanu, Vunk și Byron.

Pentru toți cei care vor fi prezenți la eveniment, am pregătit nu doar un line-up pentru toate vârstele care îmbină armonios mai multe genuri muzicale, astfel încât publicul să se poată întâlni cu trupele și artiștii preferați, ci și un program de activități inedite, care să le stârnească interesul pentru artele tradiționale românești, cum ar fi instalații de artă, ateliere de olărit, activități pentru copii, ateliere de pictură, transmite Jiji Lazăr, co-organizator Miez Festival.

Trei zile de distracție

Organizatorii au transmis programul pe zile:

VINERI, 19 MAI

17:00 ACCES
18:00 PAULINA
19:15 BOSQUITO
20:30 VIȚA DE VIE
21:45 SUBCARPAȚI

SÂMBĂTĂ, 20 MAI

16:00 PIXAR STELAR
18:00 BYRON
19:15 VUNK
20:30 MIHAI MĂRGINEANU & BANDA
21:45 SMILEY

DUMINICĂ, 21 MAI

16:00 PIXAR STELAR
17:00 THE SPEAKERS
18:00 SIMION BOGDAN MIHAI
19:00 WHITE MAHALA
20:15 PIXAR STELAR
21:00 HORIA BRENCIA & ORCHESTRA

Cum să ajungi la festival

Evenimentul are loc la Verde Stop Arena pe Bulevardul Barbu Văcărescu. Organizatorii festivalului le recomandă participanților să își lase mașinile acasă, deoarece în zonă nu există parcare și îi sfătuiește să vină la festival cu mijloace de transport în comun, având la dispoziție:

  • autobuzele liniilor 282 și 330 – stația Barbu Văcărescu,
  • tramvaiul 5 – stația Ceaikovski (informații despre program și trasee pe site-ul STB).

Bilete

Un abonament pentru cele 3 zile de festival costă 179 lei + taxe. Abonamentele pot fi cumpărate și online, de AICI.

La intrare, prețul biletelor este:

  • vineri – 110 lei,
  • sâmbătă – 110 lei,
  • duminică – 80 lei.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit la festival dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valid, explică organizatorii.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani au acces pe baza unui bilet și dacă sunt însoțiți de un adult, iar cei cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani au acces pe baza unui bilet valid și a actului de identitate.

Bine de știut: Toți copiii trebuie să aibă declarația unui părinte sau a unui tutore legal, ce poate fi descărcată de AICI.

În zona de food, participanții vor avea ocazia să încerce bunătăți de la Holy Crepes, Baz Burger, Yoyo Burger, Gyros Mania, Italian Job, Mizilicuri și Cafeneta.

Cookies