Campionatul Internațional de Pizza 2025 se va desfășura la finalul acestei luni în cadrul târgului Indagra Food. Organizatorii invită pizzarii din mai multe categorii să își etaleze creativitatea și măiestria.
Ediția a IV-a a Campionatului Internațional de Pizza 2025 va avea loc pe 30 și 31 octombrie la Romexpo, Pavilionul B, în cadrul Indagra Food. Organizat de Asociația Pizzarilor Profesioniști din România, concursul face parte din programul târgului alimentar și promite două zile pline de competiție, spectacol și gastronomie.
Evenimentul include mai multe secțiuni de concurs:
Doritorii se pot înscrie AICI.
Prin integrarea în cadrul Indagra Food, competiția beneficiază de un context profesional de amploare, conectând artiștii pizzei cu industria alimentară mai largă. Participanții și vizitatorii pot astfel să urmărească cele mai noi soluții tehnologice, echipamente, ingrediente și tendințe de ambalare – toate puse pe scena competițională.
Indagra Food 2025 se va desfășura între 29 octombrie și 2 noiembrie la Romexpo, Pavilionul B1 și zone exterioare. Este considerat cel mai important târg B2B (Business to Business) din România pentru industria alimentară, reunind producători, distribuitori și furnizori de tehnologii de procesare, ambalare și logistică.
Vizitatorii vor avea acces la demonstrații tehnologice, conferințe pe subiecte precum digitalizarea, sustenabilitatea și trasabilitatea alimentară, precum și oportunități de networking în scopuri comerciale.
Pentru expozanți, Indagra Food oferă o platformă strategică de expunere și colaborare în cadrul industriei românești și internaționale.
Târgul se va desfășura în zilele:
Accesul pietonal se face prin Porțile A și B, iar biletul de intrare costă 20 lei/ zi.
Te-ar mai putea interesa și: