Avem Bucharest Street Food Festival în ultimul weekend din aprilie. Concertele, mâncarea delicioasă și voia bună nu vor lipsi de pe Bd. Kiseleff

05 apr. 2024
4157 afișări
Avem Bucharest Street Food Festival în ultimul weekend din aprilie. Concertele, mâncarea delicioasă și voia bună nu vor lipsi de pe Bd. Kiseleff
Avem Bucharest Street Food Festival în ultimul weekend din aprilie. Concertele, mâncarea delicioasă și voia bună nu vor lipsi de pe Bd. Kiseleff | Sursa foto: Bucharest Street Food Festival - Facebook

În ultimul weekend din luna aprilie va avea loc Bucharest Street Food Festival. Festivalul plin de savoare și delicii se va desfășura în rondul de pe Bulevardul Kiseleff. Organizatorii le recomandă bucureștenilor și turiștilor să vină așa cum se cuvine la un astfel de eveniment – „cu stomacul gol și cu chef de distracție”.

Avem Bucharest Street Food Festival în ultimul weekend din aprilie

Între 27 și 28 aprilie va avea loc Bucharest Street Food Festival, în rondul Kiseleff. Organizatorii îi anunță pe bucureșteni să-și pregătească apetitul și să-și adune gașca de prieteni pentru a participa la un eveniment plin de arome și preparate delicioase care au consacrat Bucureștiul.

Zeci de food truck-uri vor fi prezente la festival.

Pregătește-ți apetitul, cheamă-ți gașca de prieteni și hai într-o călătorie fascinantă printre aromele preparatelor stradale care au consacrat Bucureștiul în ultimii ani și au delectat papilele gurmanzilor de pretutindeni.

Zeci de food truck-uri renumite se instalează pe 27-28 aprilie în inima capitalei street food, pe Bd. Kiseleff, și își adună forțele, plitele și cele mai proaspete ingrediente pentru a-ți cuceri simțurile, cu delicii gătite la foc continuu.

Printre mâncărurile și dulciurile pe care bucureștenii le vor putea încerca se numără:

  • burgeri,
  • tacos,
  • fructe de mare prăjite,
  • paella,
  • înghețată cu toppinguri,
  • waffle,
  • tarte cu fructe etc.

Fiecare aromă spune o poveste, fiecare preparat local sau internațional contribuie la ce înseamnă scena culinară a Bucureștiului de azi, așa că hai să-l descoperi mușcătură cu mușcătură.

Atmosfera va fi întreținută de DJ sessions pe toată durata evenimentului. De asemenea, vor avea loc și concerte live la main stage, în fiecare seară de festival.

Organizatorii precizează că intrarea este liberă și chiar recomandată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies