Avem Bazaar pe Victoriei și în acest weekend, tot la Victoria Hub. Bijuterii, accesorii și decorațiuni, plus mâncare bună și atmosferă super

18 iun. 2024
823 afișări
Avem Bazaar pe Victoriei și în acest weekend, tot la Victoria Hub. Bijuterii, accesorii și decorațiuni, plus mâncare bună și atmosferă super
Avem Bazaar pe Victoriei și în acest weekend, tot la Victoria Hub. Bijuterii, accesorii și decorațiuni, plus mâncare bună și atmosferă super | Sursa foto: Apolla Events

Bazaar pe Victoriei revin în acest weekend în București, la Victoria Hub. Doritorii se vor bucura, timp de două zile, de o atmosferă relaxantă, mâncare bună și de obiecte unice, create de oameni talentați.

Revine Bazaar pe Victoriei

Bazaar pe Victoriei revine în acest weekend, pe 22 – 23 iunie. Astfel, Apolla Events organizează o nouă ediție în cadrul căreia continuă să susțină și să promoveze micile afaceri locale. Cadrul promis este un fresh și plin de tineret.

Prin urmare, bucureștenii (și nu numai) sunt invitați, în zilele de sâmbătă și duminică, să iasă la o plimbare de vară cu destinația „Shopping Local.” Toți participanții la eveniment vor avea șansa să descopere produse unice, realizate de către oameni talentați.

Evenimentul se va desfășura în inima Bucureștiului. Mai exact, toată lumea e așteptată la Victoria Hub, acesta va servi ca spațiu de desfășurare și va oferi oportunități pe Calea Victoriei 210. Aceasta este o zonă extrem de circulată și iubită, nu doar de către locuitorii orașului.

Invitații vor avea la dispoziție atât o grădină, cât și un interior de poveste. Aceastea vor asigua o atmosferă perfectă pentru un weekend relaxant.

Programul evenimentului începe la ora 11:00 și se încheie la 21:00. Intrarea este gratuită.

Ce vor găsi vizitatorii

Vizitatorii vor putea găsi produse atât realizate manual de către artizani, cât și importate de către antreprenori locali: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, haine și multe altele.

Participanții vor avea pus la dispoziție și barul. Astfel, pe toată perioada evenimentului ne vom putea bucura de băuturi, cum ar fi o cafea sau un pahar de vin alb.

Este deschisă și bucătăria și include un meniu de preparate îndrăgite, precum burgeri, aripioare, frigărui sau sandwich-uri.

Bazaar pe Victoriei este un concept de târguri locale de vară marca Apolla Events, organzație care a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală prin edițiile anterioare și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și prin consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările.

Apolla Events este o firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin târgurile sale să încurajeze micii antreprenori și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală, distractivă și unică.

Citește și:

Cookies