Ave, Cezar, Împăratul Parcării Deșucheate din București! „Lectica imperială” e pe banda 1, de-a curmezișul, în fața troleibuzului STB. „Ori parcată, ori plecată”

30 oct. 2023
3206 Afișari
Ave, Cezar, Împăratul Parcării Deșucheate din București!
Ave, Cezar, Împăratul Parcării Deșucheate din București! "Lectica imperială" e pe banda 1, de-a curmezișul, în fața troleibuzului STB. "Ori parcată, ori plecată" | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București/FB

Împăratul parcării din București s-a trezit probabil optimist, ca noi toți: cu gândul că asta e, categoric, cea mai cumsecade  dimineață de luni din această toamnă.

În primul rând, când a sunat ceasul la 6, era de fapt 7 pe stilul vechi de săptămâna trecută. de dinainte de dat ceasul cu o oră înapoi. Deci, am dormit mai mult fără să ne simțim vinovați și fără să fim în niciun pericol să întârziem la job.

Apoi, copiii sunt în vacanță, iar asta se simte din plin în traficul din oraș, lăudați fie Sfinții Vacanțelor, oricare ar fi numele lor!

Deci, ziua părea de bun augur. Răcoroasă, dar foarte luminoasă, cu o oră în plus de somn și, mai ales, cu trafic respirabil în orașul cu trafic irespirabil.

Cum a ajuns împărat Împăratul Parcării Deșucheate din București

Înscăunarea s-a petrecut destul de devreme în zi, la bulevard, când domnul bucureștean cu BMW înmatriculat cu număr predestinat – B – #$% – CZR – a avut, brusc, o treabă.

Așa povestesc martorii, membri ai comunității „Ai parcat ca un bou București”. A avut treabă bruscă și neapărat urgentă, așa că a lăsat mașina exact acolo unde a apărut urgența și a plecat.

Neajunsul e că a parcat efectiv pe prima bandă, de-a curmezișul. Pe prima bandă pe unde, teoretic,  circulă alte mijloace de transport, inclusiv STB. Practic, nu mai circulă, deoarece banda este brusc blocată de lectica împărătească model BMW mare.

Iar troleibuzul nu ar fi putut să-l ocolească nici dacă șoferul STB și-ar fi dorit asta din tot sufletul lui.

Dar, cel mai probabil,domnu’ Împărat „venea imediat” ;-P

Ce s-a mai întâmplat în București în ultimele ore:

 

Cookies