Avarii la rețeaua de apă caldă și reparații în sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, înainte de furnizarea căldurii. Anunț Termoenergetica (ex-Radet)

17 oct. 2022
9774 Afișari
Avarii la rețeaua de apă caldă și reparații în sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, înainte de furnizarea căldurii. Anunț Termoenergetica (ex-Radet)

Compania Municipala Termoenergetica București (ex-RADET) anunță că, începând de luni, 17 octombrie, se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii apărute pe conductele de termoficare și lucrări de finalizare a unor reparații pentru închiderea șantierelor, în mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, în vederea pregătirii noului sezon de încălzire.

Lucrările se desfășoară pe parcursul următoarelor zile, susține Termoenergetica, ”având în vedere condițiile meteorologice, care permit încă intervenția asupra rețetelor de termoficare”.

Astfel, vor fi efectuate lucrări pe:

• Conducta DN 500 din zona Matei Basarab din Sectorul 3 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru patru puncte termice, care alimentează aproximativ 65 de blocuri va fi sistată in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de lucrare și punctele termice din zonele Matei Basarab, Labirint și Călărași.

• Conducta DN 700 în zona Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Pentru aproximativ 650 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în intervalul 17 octombrie, ora 09.00 – 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Sebastian, Calea Rahovei, Salaj, Petre Ispirescu, și Șoseaua Alexandriei.

• Conducta DN 800 în zona Chișinău din Sectorul 2 al Capitalei. Pentru aproximativ 200 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 18 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23. Vor fi afectate de oprire și punctele termice adiacente zonelor Nicolae Grigorescu, Pantelimon, precum și străzile Torentului, Cozia, D-na Ghica.

• Conducta Magistralei I Vest, DN 1000 în zona Valea Ialomiței din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru aproximativ 51 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă în intervalul 18 octombrie ora 09.00 – 19 octombrie, ora 09.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Valea Oltului.

• Conducta DN 500 în zona intersecției bulevardelor Turda, Mareșal Averescu și Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei. Pentru aproximativ 185 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 -19.10.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zonele adiacente acestor bulevarde.

Termoenergetica (ex-RADET) anunță că echipele vor interveni simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât, pe măsură ce se vor finaliza lucrările, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Îți recomandăm și:

TermoAlert, aplicația despre avarii de la Termoenergetica (ex-Radet), va fi upgradată cu HARTA punctelor termice

VIDEO | Încă un pic și circulăm pe Pasajul Domnești de pe Centura București. E asfaltat, se pun lumini, se fac ultimele retușuri. Cele mai noi imagini 

Inovația din Sectorul 6 al Bucureștiului: ”Parcul Liniei” se extinde între cele două mall-uri Plaza și AFI Cotroceni. ”Va fi cel mai mare parc de după Revoluție”

„Cât costă o călătorie la metrou și una la STB?”. Întrebarea asta l-a pus în dificultate pe ministrul Tánczos Barna

Romprest va ridica mai rar gunoaiele din Sectorul 1. Primăria are datorii de 10.5 milioane de lei

Cookies