Avarii la apă caldă și căldură în București: peste 400 de blocuri afectate. Termenul de remediere a defecțiunilor

14 nov. 2022
11503 Afișari
Avarii la apă caldă și căldură în București: peste 400 de blocuri afectate. Termenul de remediere a defecțiunilor

Termoenergetica București anunţă că, începând de luni, 14 noiembrie, se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii în zone din Sectoarele 2, 4 și 6. În total, 450 de blocuri vor avea sistată apa caldă și căldura. În plus, vor fi afectate două unități medicale, Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni.

”Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.”, menționează compania de furnizare a căldurii în București.

Vor fi efectuate lucrări pe:

  • Conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei – pusă în funcțiune în anul 1985, cu o vechime de peste 35 de ani. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 7 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri, Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni, va fi sistată până în data de 16 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Șoselei Colentina și a străzilor Răscoala 1907, Pescarilor și Pâncota;

 

  • Conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu, după ce, în urma lucrărilor desfășurate în cursul săptămânii trecute, la operațiunea de umplere a conductei a apărut o nouă spărtură, ce a necesitat golirea, izolarea tronsonului și lucrările de remediere în regim de urgență. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 260 de blocuri va fi sistată până marți, 15 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței;

 

  • Conducta magistrală Dn 700 în zona Bulevardului Iuliu Maniu – pusă în funcțiune în anul 1987, cu o vechime de 35 de ani. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 5 punctele termice, care alimentează un număr de aproximativ 75 blocuri va fi sistată până miercuri, 17 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din străzile Valea Lunga, Vistiernicul Stravinos, Mohorului și Băbești.

”Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.”, mai transmite compania, care își cere scuze pentru disconfortul creat.

Îți mai recomandăm și:

Cookies