Avarie Termoenergetica. 79 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri

07 sept. 2021
1496 Afișari
Avarie Termoenergetica. 79 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri
Avarie Termoenergetica. 79 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri

O nouă avarie anunțată de Termoenergetica în Capitală. 79 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri. În ce sector se lucrează pentru remedierea situației.

Avarie Termoenergetica. 79 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri, potrivit informațiilor oficiale transmise de Compania Municipală Termoenergetica București.

Avarie Termoenergetica

Nu este ca și cum până acum Bucureștiul a stat bine la capitolul apă caldă și căldură (asta în timpul iernilor). Iată că Termoenergetica anunță o nouă avarie.

Așadar, începând de marți – 7 septembrie 2021, au loc lucrări pentru remedierea unor avarii la conductele de termoficare ale Magistralei 2 Sud, aflată în Sectorul 3 al Capitalei.

Recomandăm și: Noi avarii anunțate de Termoenergetica în București. Sute de blocuri din Sectoarele 2, 4, 5 și spitalele Matei Balș și Colentina rămân fără apă caldă

Aceste lucrări sunt extrem de importante pentru ca sistemul de termoficare să funcționeze și în sezonul viitor de căldură. Ele au loc în zona intersecției Șoseaua Mihai Bravu cu strada Episcop
Damaschin.

Astfel, începând de marți și până vineri (10 septembrie), apa caldă va fi oprită pentru 5 puncte termice din Capitală care alimentează 79 de blocuri. Data/ ora estimării punerii în funcțiune: 10 septembrie 2021, ora 24:00.

79 de blocuri din București rămân fără apă caldă până vineri

Termoenergetica anunță că, lucrarea este complexă deoarece este foarte importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în zonele:

  • strada Mașina de Pâine din Sectorul 2 al Capitalei;
  • cartierul Colentina;
  • cartierul Lacul Tei din Sectorul 2.

Recomandăm și: Primăria Capitalei vrea să cumpere activele ELCEN cu aproximativ 1 miliard de lei. Nicușor Dan nu are banii, dar poate „face rost”

Atât dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București, cât și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru a soluționa problemele apărute în teren.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, puteți suna la următoarele numere de telefon:

  • 031.9442,
  • 0800.820.002.

Avarie-Termoenergetica-7-10-septembrie lista întreagă cu străzile din București care rămân fără apă caldă.

Recomandăm și: Iarna bate la ușă cu problemele de termoficare din București. Primarul spune că va fi puţin mai bine decât iarna trecută, dar nu cu mult