Avarie majoră la Termoenergetica. Aproape 1.200 de blocuri din Sectoarele 3, 4 și 5 rămân fără apă caldă de marți până vineri

30 aug. 2021
14816 Afișari
Avarie majoră la Termoenergetica. Aproape 1.200 de blocuri din Sectoarele 3, 4 și 5 rămân fără apă caldă de marți până vineri
Avarie majoră la Termoenergetica. Aproape 1.200 de blocuri din Sectoarele 3, 4 și 5 rămân fără apă caldă de marți până vineri

Avarie majoră la Termoenergetica anunțată recent de companie. Aproape 1.200 de blocuri din Sectoarele 3, 4 și 5 rămân fără apă caldă de marți până vineri, conform unei informări oficiale. Se pare că sunt probleme la Magistrala 3 de termoficare.

O nouă avarie majoră la Termoenergetica în aceste zile, motiv pentru care aproape 1.200 de blocuri din Sectoarele 3, 4 și 5 vor rămâne fără apă caldă de marți, 31 august, până vineri, 4 septembrie.

Termoenergetica anunță avarii la Magistrala de termoficare 3 Sud

Mii de blocuri și imobile vor rămâne de mâine fără apă caldă. Acesta este anunul Termoenergetica de luni care transmite că în zilele următoare va efectua lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud. Problema este una serioasă, motiv ăentru care vor fi luate măsuri majore pentru rezolvarea în timp util a situației.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) spune că începând de marți se vor desfășura lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud – în sectoarele 3, 4 și 5 din București. Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire, mai spune compania.

Conform informațiilor, lucrările vor fi efectuate în zona străzii Releului, a Splaiului Unirii și a Târgului Vitan.

Furnizarea apei calde pentru un număr de 99 puncte și module termice, care alimentează 1181 blocuri și imobile din sectoarele 3, 4 și 5 va fi sistată până vineri, 03 septembrie 2021, ora 08.00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în sectoarele 3 și 4”, transmite Termoenergetica într-o informare remisă luni de companie.

Telefon call center în cazul unor probleme cu furnizarea apei calde

Mai mult, informarea de primită de la Termoenergetica mai spune că dispeceratele Companiei Municipale și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute la consumatorii din București. Mai mult, pentru informații suplimentare toți bucureștenii au la dispoziție numerele de telefon de contact 031.9442 și 0800.820.002.

Vezi lista completă a avariilor Termoenergetica aici AICI

În așteptarea iernii Termoenergetica încearcă să repare cât mai multe dintre probleme rețelei care este oricum serios avariată din cauza vârstei înainte și a lipsei investițiilor în timp util. Mai mult, Nicușor Dan de abia în aceste zile speră să desemneze câștigătorul licitației pentru schimbarea a 40 de kilometri de conducte.

Cookies