AVARIE MAJORĂ la RADET. 300 de blocuri nu au avut căldură

de:
07 dec. 2015
2 afișări
AVARIE MAJORĂ la RADET. 300 de blocuri nu au avut căldură

UPDATE:RADET anunță că avaria din zona Rahova a fost soluționată. „Echipele RADET Bucuresti au lucrat în regim continuu pentru remedierea avariei, astfel ca lucrarea a fost finalizata înainte de termenul anuntat si toate punctele termice din zona afectata de întrerupere au furnizat apa calda de consum si încalzire începând cu ora 07.00”, a anunțat, marți, RADET. 

Din cauza unor fisuri apărute în reţeaua de distribuţie a energiei termice, circa 300 de blocuri din Sectorul 5 au rămas apă caldă şi căldură. Problemele au apărut luni dimineaţă, în jurul orei 8.00, anunţă Realitatea Tv.

„RADET Bucureşti anunţă, luni, că a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură, din cauza unei avarii apărute pe reţeaua termică primară Dn 700, în perimetrul străzilor Malcoci, Amurgului şi Calea Rahovei, precum şi pe Şoseaua Alexandriei.

Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 15 puncte termice aflate în Sectorul 5, aproximativ 300 de blocuri.

Echipele RADET Bucureşti lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, astfel încât estimăm că finalizarea lucrării va fi făcută până în data 08.12.2015, ora 08.00.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că echipele RADET depun toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii”, anunţă RADET, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Într-o imagine transmisă B365.ro de un cititor, locuitorii din zonă erau informaţi încă din week-end-ul trecut că vor avea loc lucrări la reţeaua primară. Contactaţi de reporterii B365.ro, reprezentanţii RADET au precizat că în zonă erau prevăzute lucrări, însă luni dimineaţă au apărut alte probleme la ţevi care au generat avaria majoră la care se lucrează acum.

Click pe imagine pentru rezoluţie maximă

Luni, maximele termice se vor situa în jurul valorii de 6 grade C, iar în această noapte meteorologii anunţă minime şi de -2 grade C.

Mai multe detalii despre avariile de la RADET AICI

Cookies