AVARIE majoră la RADET. Peste 200 de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură

de:
11 apr. 2019
0 Afișari
AVARIE majoră la RADET. Peste 200 de blocuri au rămas fără apă caldă şi căldură

203 blocuri din Sectoarele 4, 5 şi 6 au rămas fără apă caldă şi căldură după o avarie majoră la CET Vest. Cele mai multe locuinţe afectate sunt în sectorul 6, în cartierele Drumul Taberei şi Militari. Printre imobilele afectate se află şi clădirea în care funcţionează Parchetul General.

Potrivit reprezentanţilor RADET, se încearcă remedierea avariilor până la ora 16.00, în sectorul 6, respectiv ora 24 în sectoarele 4 şi 5.

Au rămas fără apă caldă şi căldură numeroşi locuitorii ai cartierelor Militari şi Drumul Taberei. Este vorba despre cei care stau în apropierea Centralei de termoficare de pe bulevardul Timişoara. O conductă care pleacă de acolo s-a spart, a anunţat RADET, într-un comunicat.

Echipele de muncitori lucrează încă de aseară la remedierea avariei, motiv pentru care furnizarea apei calde şi a căldurii a fost oprită pe mai multe străzi.

Cele mai mari probleme sunt în sectorul 6, unde sunt afectate, încă de aseară, 145 de blocuri. Nu primesc apă caldă şi căldură astăzi, toată ziua, alte 51 de imobile din Sectorul 5 şi 11 din sectorul 4.

Nu doar cei afectaţi de avarie trebuie să se înarmeze cu răbdare. RADET face lucrări planificate de reparaţii, motiv pentru care mai multe zone din sectorul 6 nu vor avea apa caldă, timp de câteva ore.

Cookies