LA MINE-N CARTIER

AVARIE la RADET! 245 de blocuri din București fără APĂ CALDĂ şi CĂLDURĂ până vineri seară

UPDATE 15:00

RADET anunță printr-un comunicat de presă că echipele de intervenţie au finalizat lucrările la avaria apărută în reţeaua  primară aferentă CET Sud magistrala 3, zona Mihai Bravu – Dristor.

„După încarcarea instalaţiilor se va relua furnizarea treptată a agentului termic către  toţi consumatorii afectaţi, livrarea resimţindu-se după o perioadă mai mare de timp la  blocurile cele mai îndepărtate de sursă.

Menţionăm că pentru zona Octavian Goga (Timpuri Noi) furnizarea agentului termic va fi reluată în jurul orei 20.00″, anunță RADET.

UPDATE, COMUNICATUL RADET:

Din cauza unor avarii apărute în reţeaua primară aferentă CET SUD (magistrala 2 Sud, în zona Octavian Goga (Timpuri Noi) şi magistrala 3 Sud in zona. Mihai Bravu-Dristor, s-a sistat temporar furnizarea agentului termic, la mai multe blocuri din sectoarele 2,3 şi parţial în sectoarele 4 şi 5.

Avaria a fost izolată în jurul orelor 22.00, procedându-se la manevre specifice de repunere în funcţiune a sistemului.

Precizặm cặ în sectorul 3 a fost reluatặ furnizarea agentului termic la parametrii normali, iar in sectorul 2, din cauza distanţei mari de la sursă la consumatori precum şi a inerţiei sistemului, livrarea agentului termic se va resimţi după o perioada mai mare de timp, la blocurile cele mai îndepărtate.

Intervenţia este una complexă datorită dimensiunilor conductelor afectate ( DN 900 şi DN 800) aceasta fiind îngreunată de temperatura apei fierbinţi (în jur de 97 grade Celsius) fapt ce conduce la pătrunderea cu dificultate a lucrătorilor regiei, în galeria de termoficare.

Mai rămân blocuri afectate în zonele:
-Mihai Bravu, Vulcan Judetul, Aurel Botea, Dristor, Camil Ressu; Termen estimativ de punere în funcţiune -12.12.2014, ora 20.00.

– Unirii;

-Foişorului, Emil Gârleanu, Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea Vodă, Splaiul Termen estimativ de punere in funcţiune – 12.12.2014, ora 24.00.

Echipele de intervenţie RADET lucrează în regim continuu şi vor depune toate eforturile pentru a remedia în cel mai scurt timp această situaţie, procedând la reluarea treptată a furnizării către toţi consumatorii afectaţi. 

„Urmare a unei avarii survenite pe reteaua termica primara aferenta CET SUD, RADET intampina dificultati pentru a se asigura furnizarea apei calde de consum si incalzirii pe aria Sectorului 2, Sectorului 3 si partial Sectoarele 4, 5. Echipele de interventie depun toate eforturile pentru normalizarea situatiei in cel mai scurt timp”, se arata intr-un comunicat al RADET.

VEZI AICI LISTA BLOCURILOR FĂRĂ APĂ CALDĂ ȘI CĂLDURĂ

Alimentarea cu apa calda si caldura va fi oprita in 114 de blocuri din zona Aviatiei, precum si in 131 de blocuri din zonele Basarabia, Mihai Bravu, Calea Calarasilor, 1 Decembrie (Baraje / Camil Ressu), Dristor si Tineretului.

In aceeasi situatie se afla si Stadionul National „Lia Manoliu”, precum si Spitalul Victor Gomoiu, Aeroportul Baneasa (zona Romaero) si Palatul Copiilor.

La spitalul Victor Gomoiu, alimentarea cu apă caldă și căldură a fost reluată azi-noapte, la ora 2:00. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button