Avarie la o conductă de gaze pe Drumul între Tarlale, după ce niște muncitori de la o altă companie au săpat aiurea. Furnizarea gazului, sistată pe mai multe străzi

12 iun. 2024
1374 afișări
Avarie la o conductă de gaze pe Drumul între Tarlale, după ce niște muncitori de la o altă companie au săpat aiurea. Furnizarea gazului, sistată pe mai multe străzi
Avarie la o conductă de gaze pe Drumul între Tarlale, după ce niște muncitori de la o altă companie au săpat aiurea. Furnizarea gazului, sistată pe mai multe străzi | Sursa foto: Robert Negoiță/Facebook

La o conductă a rețelei de distribuție a gazelor naturale există o avarie, a anunțat azi Distrigaz Sud Rețele. A fost impusă sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale pe anumite străzi din Sectorul 3.

Avarie la o conductă de gaze pe Drumul între Tarlale

Conform News.ro, Distrigaz a anunțat azi că există o avarie la o conductă a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Avaria a fost produsă de o companie terță care executa lucrări de săpătură mecanizată pe Strada Drumul Tarlale, din Sectorul 3 din București.

Ca urmare a acestui incident, Distrigaz Sud Rețele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă, pentru a pune consumatorii în siguranță. Astfel, azi 12 iunie, începând cu ora 16:40, alimentarea a fost sistată.

O companie terță, ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe Strada Drumul Tarlale, din Sectorul 3 al Municipiului București, a produs o avarie la o conductă a rețelei de ditribuție a gazelor naturale. Ca urmare a acestui incident, pentru a pune consumatorii în siguranță, Distrigaz Sud Rețele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 12 iunie 2024, începând cu ora 16:40, a transmis Distrigaz Sud Rețele

Această oprire neplanificată afectează un număr de 267 de clienți casnici și non-casnici situați pe următoarele străzi: Str. Gara Cățelu, Str. Gării Cățelu, Gura Badicului, între Tartalele și Peleș din Sectorul 3, Drumul între Tarlale din localitatea Cernica, străzile între Tartalele și Oxigenului din localitatea Cernica, județul Ilfov.

Echipele Distrigaz Sud Rețele se află la fața locului pentru a asigura și remedia problema.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul zilei de astăzi, 12 iunie, în jur de ora 20:00.

Dacă clienții simt miros de gaze, după reluarea alimentării, sunt rugați să apeleze Centrul de Apeluri și Depanaj Urgențe Gaze. Apelurile se pot realiza la următoarele numere de telefon:

  • 021.9281,
  • 031.9031,
  • 0800.877.778.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, compania a transmis următoarele sfaturi pentru oameni:

  • să aerisească încăperea,
  • să nu provoace scântei,
  • să nu folosească întrerupătoarele electrice,
  • să nu folosească aparatele electrocasnice.

Este recomandat ca aceștia să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Din cauza acestei avarii, circulația liniilor 103 și 246 a fost afectată, acestea funcționând normal pe Drumul între Tarlale după ce au fost blocate și au circulat deviat timp de 35 de minute (16:30-17:05).

Citește și:

Cookies