LA MINE-N CARTIER

Avaria la CET Progresu a fost remediată. Cădura, resimţită în apartamente de la orele 13

UPDATE 12.24: În jurul orei 11.00 RADET Bucureşti a reluat furnizarea agentului termic către toţi consumatorii afectaţi, dupǎ ce S.C Electrocentrale SA a remediat avaria. Astfel, având în vedere distanţa faţă de CET Progresu şi inerţia termică, livrarea agentului termic în parametrii normali se va resimţi în apartamente dupa o perioadă de maxim două ore, anunţă compania, mulţumind bucureştenilor pentru înţelegere.

Initiatl, RADET transmisese urmatoarele:

„Din cauza unei avarii survenite la CET Progresu, SC Electrocentrale SA a diminuat temporar furnizarea energiei termice de la această centrală către RADET.
Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 120 de puncte termice aferente sectoarelor 4 şi 5.
Din datele primite de la ELCEN, avaria s-a produs în jurul orei 2.00 şi se estimează că va fi remediată azi, 07.02.2015, până la ora 10.30.
Ȋn aceste condiţii, vom proceda la reechilibrarea sistemului în funcţie de parametri agentului termic primit de la ELCEN. Pentru asigurarea continuitǎţii serviciului la punctele termice afectate, livrăm agent termic pentru încălzire şi apă caldă de consum la parametri scăzuţi, în intervalul de timp comunicat.
Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că echipele RADET depun toate eforturile pentru asigurarea confortului termic, în locuinţele bucureştenilor.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button